https://www.gerb.bg/bg

СКАНДАЛНО В NEWS24sofia.eu TV! Журналистът Димитър Байрактаров нападна операторът на bTV Иван Филчев в НС, стигна се до бой и обиди (ВИДЕО)

Операторът на bTV Иван Филчев и журналистът от Mediamall и бивш депутат от групата на „Патриотичен фронт“ в 44-ото Народно събрание (НС) Димитър Байрактаров, колаж: Информационна агенция News24sofia.eu

След физическия сблъсък между депутати в залата, до такъв се стигна и между представители на медии в кулоарите на парламента. Замесени във втория скандал в НС за днес бяха операторът на bTV Иван Филчев и журналистът от Mediamall и бивш депутат от групата на „Патриотичен фронт“ в 44-ото Народно събрание (НС) Димитър Байрактаров.

Причина за размяната на обидни реплики и за кратко – ръкопашен бой, бе борбата за място с добра видимост за журналистите, очакващи депутати в кулоарите.

Байрактаров се възмути, че няма място за него и че той може да поиска да застане най-отпред, защото това не било мястото на „казионните медии“, както нарече националните телевизии.

На коментара му, насочен към всички на висок глас, отвърна операторът на bTV Иван Филчев, който го попита какъв е – дали е депутат или журналист.

Двамата се предизвикваха един друг, след което се стигна и до размяна на удари, псувни и обиди.

На кадри се вижда как Байрактаров пита Филчев:

Видео: YouTube/Неизбежния Караколев

Защо трябва да застана аз настрани, да те питам. Не може да диктувате някакви безсмислении правила само на вас да ви е удобно, а другите трябва да се блъскат„.

След това се чува как Байрактаров обвинява Филчев, че го „псувал на майка„. Операторът на bTV пък връща, че е бил ритнат и че не е псувал, а е питал ти какъв си„.

Техни колеги опитаха да потушат напрежението, дойдоха и парламентарните квестори, с което разрастването на сблъсъка бе осуетено.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

„Гардиън“: Предизвикателствата пред Иран

Катастрофата с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси се...

The Atlantic: Президентът на Иран е мъртъв

Иранският президент Ебрахим Раиси е мъртъв и сега властите...

„Хамас“ публикува изявление след „болезнения инцидент“

"Хамас" публикува изявление след катастрофата с хеликоптера на иранския...

С какъв хеликоптер може да е пътувал Раиси?

Иранският президент и външният министър все още са в...

Турция и Саудитска Арабия са готови да помагат на Иран

Властите издирват хеликоптера на президента Раиси

Би Би Си: Какво означава „твърдо кацане“ в авиацията?

Терминът се използва основно от руските медии

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Задържаха Даниел Стефанов-Дъмпела (СНИМКИ/ВИДЕО)

Очаква се да му бъде повдигнато обвинение за хулиганство

Етнически сблъсъци в столицата на Киргизстан

Около 30 души са поискали помощ от здравните власти

В Армения задържаха 88 души при антиправителствен протест (ВИДЕО)

В понеделник сутринта арменската полиция в Ереван започна да...

Хакнаха деловодната система за документооборот на СОС

В момента се работи по възстановяване на услугата и данните

Турция и Саудитска Арабия са готови да помагат на Иран

Властите издирват хеликоптера на президента Раиси

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg