Бус блъсна Емили, станала известна с тротинетката си (ВИДЕО)

Шофьорът, причинил инцидента, е избягал

Views 7870
0 0

Бус е блъснал Емили Йорданова, която стана известна с рисковото си каране на тротинетка, научи Информационна агенция News24sofia.eu. Шофьорът, причинил инцидента, е избягал. Емили е в „Пирогов” с охлузвания.

Името на трасджендър момичето нашумя през последните месеци, след като бе снимана от шофьори да кара тротинетка с над 120 км/ч. на магистрала. Тогава тя обясни, че спазва всички правила на движение и иска промяна на законодателството, за да може у нас електрическите тротинетки да имат право да карат с висока скорост. По-късно в лайф във Фейсбук тя призна, че има ТЕЛК заради психологически проблеми.

Неотдавна Емили Йорданова катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което тя се е движила със 100 км/ч. По думите й това й е първия инцидент с тротинетката. Във въпросния ден в София е имало буря и е валял проливен дъжд, разказва Емили.

Поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър„!, сподели тогава тя в своята публикация.

В крайна сметка Емили и нейният партньор Тихомир обявиха, че ще продадат тротинетката, за да си купят мощен мотор.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Провъзгласиха Чарлз III за крал на Великобритания

Чарлз III беше провъзгласен за крал на Великобритания на церемония в двореца Сейнт Джеймс, информира Би Би Си. Чарлз стана крал веднага след смъртта на майка си кралица Елизабет II, но историческа среща официално потвърди ролята му в събота. Съветът по наследяване на трона, орган, съставен от висши политици, съдии […]