https://www.gerb.bg/bg

Побой над общински служител в Разлог при проверка за незаконна дървесина

Снимка:, Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров

Служител на „Общинска полиция“ в Разлог е бил пребит в квартал „Нов път“. Инцидентът се е случил при проверка за незаконно придобита дървесина, съобщава БНТ.

Методи Колев получил сигнал за нарушението и отишъл да провери. На мястото станало спречкване и последвал побой. В резултат общинският служител получил удари по главата и тялото. Постъпил е в болницата в Разлог с комоцио.

Според хората от квартала агресията е тръгнала от самия него, а той отрича това. Има засилено полицейско присъствие в района.

Това е недопустимо, осъждам този акт, служителят е извършвал дейността си, назначен е да осъществява контрол, ще направим съвместни проверки с полицията, извършителите са задържани„, заяви кметът на Разлог Красимир Герчев.

Реагирах на сигнала и отидох до ромската махала. Видях, че двама роми режат вече дървесината. За да имам свидетелство какво се е случило, направих снимка на господина, който режеше дървата, изригна буйно и пристъпи към мен. Започна да ме блъска, започна да ме бие, към него се присъедини втори и се опитаха да ме свалят на земята. В това време трети, който в последствие се оказа инвалид с една ръка, беше взел едно дърво и започна да ме удря по главата. Свалиха ме на земята, почнаха да ме налагат, продължиха да ме бият, след което се разотидоха„, разказа пострадалият служител Методи Колев.

Жителите на квартала пък твърдят, че дървесината, станала причина за побоя, е била доставена в квартала от друг човек.пелети шнайдер

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Избраха двамата претенденти за Сливенски митрополит

Знеполският епископ Арсений, викарий на Пловдивския митрополит Николай, стана...

ВУЗ-овете получават обещаните 39 млн. лв. утре

Това уверение е дал министърът на образованието

Енергийният министър отива в САЩ за проекта за нови мощности в АЕЦ „Козлодуй“

Служебният министър на енергетиката Владимир Малинов заминава на работно...

Животът на Роберт Фицо вече е извън опасност

Словашкият премиер обаче остава в тежко състояние

Слабо земетресение край София (СНИМКА)

Трусът е бил с магнитуд 2,7 по Рихтер

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Кола уби възрастна жена на тротоар в Сливен

След опит да избегне удар с друг автомобил

Русия унищожила 3 бази на джихадисти в Сирия

Отново посочи нарушения на западната коалиция

Морето ни е чисто, но проблемът с липсата на кадри остава

Основният туристически поток по родното Черноморие си остават българите....

Задържаха грузинец, подпомагал чужденци да преминат незаконно страната

Задържаха грузинец, който незаконно е подпомагал чужденци да преминат...

Над 4 млн. варианта в засада чакат зрелостниците на матурата

Около 13 000 учители ще бъдат квестори на държавните...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg