Нинова не знаела за гоненето на дипломати и се разтревожи (ВИДЕО)

News24sofia.eu
Views 97165
0 0

Решението да бъдат изгонени 70 руски дипломати е безпрецедентен акт в българската дипломация, който ще има дългосрочни последици.

Това написа във Фейсбук лидерът на БСП и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Тя подчертава, че въпросното решение не е вземано нито от Министерския съвет, нито на коалиционен съвет.

БСП категорично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел, подчертава Нинова.

Коментарът й идва около час, след като премиерът в оставка Кирил Петков съобщи, че са отзовани 70 дипломати на Русия, които нашите служби са идентифицирали като хора, свързани с руските служби (и са работили срещу интересите на България.

Острата реакция на Нинова предшества коалиционния съвет, който се очаква управляващите партии ПП, БСП и ДБ да проведат тази вечер.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Пребиха мъж заради отказана цигара в подлез в Русе

34-годишен мъж беше пребит в подлез в Русе, съобщава БНТ. След преглед в болница „Канев“ мъжът е бил настанен за лечение в отделението по неврохирургия с различни травми. Полицията е уведомена за случая. Пред униформените пострадалият разказал, че вечерта, заедно с още двама негови приятели, прибирайки се към домовете си, били пресрещнати от

Read More »