https://www.gerb.bg/bg

Кирил Балдев с емоционален коментар и призив за помощ!

19-годишния Кирил Балдев, публикува емоционален коментар в страницата си „Кирил Балдев – момчето, което помага“.

Информационна агенция News24sofia.eu публикува публикацията на Балдев без редакторска намеса:

https://news24sofia.eu/2020/08/04/kiril-baldev-obyavi-che-shte-pravi-partiya/

„Здравейте скъпи приятели, последователи и близки хора. Както повечето от вас знаят аз съм сирак- израснал в домове за изоставени деца, но след като започна моята 18 годишна възраст, трябваше да напусна този дом.

Вече на 19 години се преместих и живея в гр. София и следователно трябва да се боря с нормалния и ежедневен живот. Имайки се предвид какво ми е било миналото и знаейки, че нямам подкрепата на роднини и семейство, както повечето мой набори, аз всеки ден полагам усилия да се развивам и да оцелявам в тоя труден момент в Република България.

За съжаление на скоро мой ”приятел” злоупотреби с моето доверие и ме постави в трудна ситуация, в която хората бяха объркани от новината, че съм починал.

Тази малка на пръв поглед шега, както ми обясни въпросното лице породи във всички вас чувство на тъга, но и на гняв както и загуба на доверие в мен.

Нормална е всякаква реакция. Все пак сме хора и сме различни, което ни прави още по преивлекателни в живота. За съжаление станах свидетел на много коментари които ме накараха и да се зарадвам, НО и да се натъжа.

ИЗВИНЯВАМ СЕ с цялото си сърце и душа и моля за вашата прошка. Четейки Библията ще си позволя да цитирам един абзац “Нека който е безгрешен, да хвърли първия камък”.

Всички допускаме грешки и се учим от тях. Старая се и ще докажа с времето, че аз съм един отговорен човек към всичко случващо се около мен.

Но за да мога да се развивам аз трябва да уча , НО за да уча спокойно, да живея нормално и да се храня трябва и да работя. Както и на всеки един човек му се налага в днешно време.

Знаете, че съм още много млад и нямам нужния опит или стаж. Може би не мога да се справя с всяка една задача, която ми бъде поставена, НО знам,че ако някой иска да има успешен служител, то трябва да се положат усилия и от двете страни.

В тоя момент аз имам спешна нужда да почна втора работа, защото всички Вие знаете, че наемите за жилище са скъпи, храната също и всички останали разходи. Искам само да вметна че търся работа след 16:00 ч. поради факта че първата ми работа на която по график съм от понеделник до петък в Столична община от 8:30 до 14:30 . Нямам много опит, както повечето работодатели изискват , но съм работил- сервитьор, барман , продавач консултант, почистващ персонал. Имам малък опит, но съм и още малък на години. Отворен съм към нови предизвикателства, комуникативен съм, винаги усмихнат и положително настроен към колектива и хората около мен. Обичам да се уча на нови неща, с които трупам опит и се научавам на нови неща, с които съм полезен както на мен, така и на хората за които работя и колегите.

Много ще се радвам ако може някой да помогне спешно. Ако имате предложения и въпроси към мен оставям контакти. GSM: +359884272888 имейл адрес kiro7755@abv.bg.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Още от рубриката

Избраха двамата претенденти за Сливенски митрополит

Знеполският епископ Арсений, викарий на Пловдивския митрополит Николай, стана...

ВУЗ-овете получават обещаните 39 млн. лв. утре

Това уверение е дал министърът на образованието

Енергийният министър отива в САЩ за проекта за нови мощности в АЕЦ „Козлодуй“

Служебният министър на енергетиката Владимир Малинов заминава на работно...

Животът на Роберт Фицо вече е извън опасност

Словашкият премиер обаче остава в тежко състояние

Слабо земетресение край София (СНИМКА)

Трусът е бил с магнитуд 2,7 по Рихтер

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Баба от Петрич се озова в болница след кавга с друга баба

Възрастна жена от Петрич се озова в болница след...

За лятото ЕС мобилизира пожарникари срещу огнената стихия

Плановете на Европейския съюз за предстоящия сезон на горските...

1/4 от българите още не са решили за кого ще гласуват

Близо една четвърт от гласуващите по принцип избиратели все...

Трима загинаха, докато безредиците в Нова Каледония продължават

Трима души загинаха при безредиците в Нова Каледония, след...

Хуманитарни камиони се придвижват към Газа през временния кей на САЩ

Камиони превозващи хуманитарна помощ, са започнали да се придвижат...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg