https://www.gerb.bg/bg

Йордан Цонев предложи тест за наркотици на кабинета

Депутатът от ДПС Йордан Цонев предложи тест за наркотици за тези, които управляват в момента по сценарий от филма „Секс, лъжи и видео“, като се добавят и наркотици. Това си предложение депутатът от ДПС отправи в студиото на БиТиВи.

На въпрос какво биха показали тестовете, Цонев отговори: „Нека да ги видим. Да го направят. Чета в медиите, а пък и виждам поведение, което на моменти е точно такова„.

По думите му има доста сигнали за такива неща. „Този кабинет, който е кабинет точно на тези двамата, които виждаме тук (на Кирил Петков и Асен Василев), е кабинет, който създаде хаос в държавата„, посочи Цонев.

Според него, ако се състави нов кабинет, ще се види повече от същото – скандали, хаос и липса на управленска визия.

Иначе от ДПС няма да подкрепят кабинет на Асен Василев.

Много трудно се управлява със 121 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и оттеглихме подкрепата си. Не може да събереш мнозинство за един закон. Това ще бъде агония за самите тях. По-добре да отидем на избори“, смята Цонев.

Той допълни, че изборите не са хаос, но управлението е. Според Цонев по-добре е да се състави след изборите един кабинет, който 130-140 депутати, едно хомогенно, евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политика.

Той определи като евроатлантически партиите „Продължаваме промяната“, ГЕРБ и ДПС. „Ако спрат да правят глупости и да смятат, че политическите опоненти са врагове, и започнат да преговарят, ще се стигне до резултат“, смята Цонев.

Цонев коментира и съпартиеца си Делян Пеевски. „Той отдавна нищо не казва на Кирил Петков и Асен Василев, защото смята, че няма смисъл да се говори на хора, които лъжат“, добави той.

По думите му Пеевски дарявал депутатската си заплата на манастир. Относно дипломатическия скандал с представителите на Руската федерация у нас и тяхното изгонване, Цонев заяви, че това е направено по ред и процедура, които делигитимират самото действие.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Би Би Си: Какво означава „твърдо кацане“ в авиацията?

Иранските държавни медии използват израза "твърдо кацане", за да...

Здравният министър отрече за лобистки натиск за частната болница „Мама и аз“

"Категорично нямаше лобистки натиск за разрешаване строежа на частната...

Военен камион се заби в бус с туристи на АМ „Тракия“

Шофьорът на камиона обяснил, че спирачките му отказали

Кола блъсна и уби пешеходец във Варна

Автомобилът и жертвата са паднали в строителен изкоп

Няма да има съществено увеличение на цената на тока

Съществено поскъпване на цената на тока за битовите потребители...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ким Чен Ун наблюдава теста на тактически балистични ракети

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун e наблюдавал в петък...

Вече 58 са жертвите на внезапни наводнения и свлачища в Индонезия

Спасителните операции продължават и днес в индонезийската провинция Западна...

Делото срещу близнаците от Цалапица тръгна по същество

Делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в...

Израелските танкове са достигнали до жилищни райони на Рафах

Израелските танкове са достигнали до жилищни райони на град...

Няма да има съществено увеличение на цената на тока

Съществено поскъпване на цената на тока за битовите потребители...

Хакнаха деловодната система за документооборот на СОС

В момента се работи по възстановяване на услугата и данните

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg