Янев покани всички в лодката на БВ да плуват заедно срещу течението

Views 30740
0 0
Снимка: БГНЕС

Решения, а не партиен егоцентризъм искат хората от политиците. Това свое наблюдение открои бившия служебен премиер и настоящ лидер на най-малката, но и най-младата парламентарна група Стефан Янев.

За първи път в пленарна зала като депутат Стефан Янев открои в декларацията от името на парламентарната си група важните неща за „Български възход“ – сигурността, справедливостта и солидарността. Да се държим подобаващо, настоя той.

Човекът и неговото добруване са приоритет за БВ. Заедно общество, бизнес, държава можем да сътворим възхода на България, каза Янев.

Според него 10-15 човека разделяли обществото. Механизъм за неутрализиране на омразата и тези хора, предвижда той.

Който работи в интерес на хората в добре дошъл лодката на БВ да плуват заедно срещу течението, отправи покана към колегите си депутати Стефан Янев.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Мъск отрича Пентагонът да му плаща за Starlink в Украйна

Милиардерът Илон Мъск заяви, че услугата Starlink на компанията SpaceX не е получила никакво финансиране от Министерството на отбраната на САЩ, съобщава „Ройтерс“. Изявлението му идва ден след докладите, че Пентагонът обмисля да плаща за сателитните комуникационни станции Starlink в разкъсваната от война Украйна. „SpaceX губи приблизително 20 милиона долара на месец от неплатени […]