ССИ помага на евакуираните от Украйна българи да си намерят работа

Views 1856
0 0

Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) с „гореща линия“ за подкрепа на евакуираните от Украйна българи. Организацията изрази в писмо до президента и министър председателя готовността си във взаимодействие с ресорните министерства да ангажира своята мрежа от предприятия и браншови организации за съдействие за трудовата реализация и за по-нататъшното осигуряване на територията на страната на българи , евакуирани от Украйна.

ССИ предоставя на институциите пряка линия за комуникация, чрез която ще се осъществява насочването на българските емигранти от Украйна, спрямо техния професионален профил и квалификация и, от друга страна, мрежата от бизнеси – членове на Съюза.

Всички евакуирани от Украйна българи могат да се свържат със ССИ чрез „горещата линия“ : human@ssibg.org. Там те могат да изпратят информация за своя професионален опит, квалификация и умения и да заявят желанието си за намиране на работа.

Със своите над 10 500 предприятия, близо 70 браншови организации и повече от сто общински организации ССИ се ангажира да реализира на трудовия пазар нуждаещите се украински българи.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Китай се въздържа да нарече руската атака срещу Украйна "инвазия"

Китай все още не е изразил своята позиция по темата с руската атака над Украйна, информира Би Би Си (BBC). Китайското външно министерство отказва да нарече нападението на Русия срещу Украйна „инвазия“. На брифинг в Пекин говорителят на Външното министерство Уан Уенбин сподели, че Китай зачита суверенитета и неприкосновеността на всяка […]