През април съдът гледа жалбите за арестите на Борисов и Горанов

Екип на News24sofia.eu
Views 48563
0 0
Снимка: Novini.bg / „Булфото“

Делата по жалбите срещу заповедите за задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов и пиарът Севделина Арнаудова, са разпределени от Софийския районен съд.

Това са съобщили оттам, цитирани от bTV.

Делото за Горанов е първо – на 12 април, два дни след него е Борисов, а Арнаудова още чака конкретна дата.

Припомняме, че вчера отново на разпит бяха призовани, освен Арнаудова, и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, и финансовият министър на ГЕРБ Владислав Горанов. Разпитът от прокуратурата в рамките на производството има за цел да валидира действията на ГДНП по неотложност от миналата седмица.

След извършения арест на Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, прокуратурата обяви за незаконосъобразни действията на разследващите, а вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че това са трикове.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Петима убити при атаки в Израел

Най-малко петима души са били убити при няколко атаки във вторник близо до Тел Авив, Израел, съобщиха от службите за спешна помощ, цитирани от АФП. Две от въоръжените нападения са били извършени в ултраортодоксалното Бней Брак. Въоръжен е открил огън по хората. Отделно нападение е извършено в съседния град Рамат […]