Даниел Митов готов да бъде боксова круша, но в името на еволюцията, не на озлоблението

Екип News24sofia.eu
Прочитания 21011
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu. / Васил Димитров /

Ние отново ще бъдем първа политическа сила. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в студиото на БНТ, убеден, че коалицията ГЕРБ/СДС ще спечелят най-голям брой гласове.

Ние трябва да говорим за това какво ще правим оттук нататък. Правителствата на ГЕРБ са градили основата на икономиката, магистралите и пътищата са основната кръвоносна система, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

Това оголено озлобление цели да удря ГЕРБ преди изборите, за да може да ни смъкнат резултата, изтъкна Митов.

Ако ще ме използват за това държавата да върви напред или да стъпим на направеното, да осигурим еволюция на институциите към по-дълбока интеграция в ЕС, аз съм готов да бъда използван за такива неща„, заяви той.

За машинното гласуване на предсрочните избори, Митов заяви, че ГЕРБ нямат нищо общо със „Сиела Норма“ и не саботират машинното гласуване. Ние не се готвим предварително за каквото и да било, преди да видим какво се е случило. Ако изборният ден е саботиран от нелепите действия на ЦИК, ГЕРБ ще сезират международните наблюдатели и ще протестират.

Митов даде да се разбере, че увеличението на секциите в чужбина, особено в Турция, е огромен проблем.

Той посочи, че служебният кабинет не е изнесъл кой знае какво, че ГЕРБ да се притесняват. Работата на служебния кабинет и на служебните министри, които са тук за 2 месеца, е да организират избори, където обаче се провалят драматично, подчерта Митов.

Ние не водим сериозен разговор за това накъде върви държавата, а виждаме едно озъбено, озлобено и реваншистко правителство, на което Румен Радев дава указания всеки ден да излиза с пресконференции, категоричен бе Даниел Митов.

Ако има корупция, ако са изтичали пари, да кажат колко са и къде са изтичали, настоя Митов.

Важният въпрос е каква реформа се прави в правосъдието и правосъдната система. Една такава реформа трябва да бъде фокусирана върху образованието на юристите, как функционират следствието, прокуратурата и съдът.

Санкциите, наложени от САЩ върху определени лица и фирми, ще бъдат ползвани за удари по бизнеси, които очевидно ще трябва да освободят пазарна ниша, където да се наредят други политически фигури около Румен Радев, каза още той.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Двоен скок на жертвите на катастрофи у нас за месец

У нас мантинелите са бутафорни. Това заяви пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна безопасност. Думите му са по повод поредния пътен инцидент, при който два тира се сблъскаха челно на АМ „Тракия“, след като единият е пресякъл мантинелата и е навлязъл в насрещното. Въпреки че причината за катастрофата […]