Захариева издаде какви ще ги вършат Радев и новите партии в НС! (ВИДЕО)

Views 13293
0 0

Ще всеят хаос от това, което виждам“, така вицепремиерът в оставка Екатерина Захариева определи политическите цели на новоизбраните партии, които влязоха в 45-то Народно събрание (НС).

Информационна агенция News24sofia.eu припомня, че тя по-рано днес бе на извънреден брифинг на ГЕРБ, на който стана ясно, че от партията на премиера в оставка Бойко Борисов ще поискат оставката на Мая Манолова като шефка на Комисията по ревизията на управлението.

Ще тупа топката президентът от това, което усещам. Не е казал още кога ще връчи още втория мандат – не знаем датата, на която ще връчи мандата на втората политическа партия. Подозирам, че единствената цел е, защото на всички е ясно, че те очевидно нямат желание да поемат отговорност и да направят кабинет и да управляват държавата, а е приемането на предложенията в Изборния кодекс. Мислят си, че по този начин ще си осигурят повече гласове. Но единственото, което ще направят е да всеят хаос. Очевидно са дошли за кратко – само да си променят Изборния кодекс и да си приемат лобистките закони. Това е, което виждам аз, допълни Захариева.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0
Next Post

Борисов с първи коментар за мораториума върху сделките и назначенията на кабинета му!

Министър-председателят в оставка проведе разговор с посланика на Франция Флоранс Робин