В грипна ваканция излизат учениците в област Пловдив

Екип на News24sofia.eu
Views 2335
1 0
Снимка: архив БГНЕС

В грипна ваканция излизат учениците в област Пловдив от 25 до 31 януари, съобщават от Нова телевизия, позовавайки се на Областния оперативен щаб.

До края на месеца се удължават противоепидемичните мерки, които са в сила от 19 януари, когато бе обявена и грипна епидемия в областта.

Въпреки ръста на заболелите, все още няма нужда от разкриване на допълнителни легла в болниците, смята зам.-областния управител на Пловдив Даниела Николова.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Близо 70% от педагозите не наказват ученици заради мудната процедура

Това сочи проучване на Синдикат "Образование"