Среднощен екшън: Бой с трансджендъра Емили Йорданова „Тротинетката“ в София (ВИДЕО 18+)

От кадрите се вижда как момче и трансджендър се обиждат, разменят си неприлични жестове и се бият пред будка

Views 171938
0 1

В интернет се появи видеоклип за който се твърди, че е с участието на трансджендъра Емили, нашумял с бързото си каране на електрическа тротинетка по магистрала „Тракия“ и Околовръстния път на София. На него се вижда как въпросният влиза в пререкание с група младежи. Стига се даже до бой, пише „Труд“.

Дали обаче това наистина е Емили Тротинетката все още не е напълно сигурно. Все пак заглавието на клипа е: „Е го тротинетчо преди да иде в София„.

Къде и кога се развива действието не е ясно.

От кадрите обаче се вижда, че участниците в спора си разменят неприлични думи и жестове, а Емили дори показва половите си органи.

Малко след това започва кратко преследване, в края на което незнайно защо Тротинетката започва да рита стената и близките хладилници за сладолед.

След това демонстративно ляга на земята и започва да пищи.

Така и не става ясно какви са причините, довели до случилото се.

Повече гледайте във видеото:

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Петима пострадаха в тежка катастрофа край Варна

Бременна жена е в най-сериозно състояние