Спипан от ловци на педофили в Разлог се жалва: Биха ме като куче, рязаха косите ми, чупеха пръстите ми! (ВИДЕО)

После с кърпички бършеха лицето ми, момиче непрекъснато снимаше, чакаха седмици, докато пуснат клиповете, вероятно са очаквали да им се обадя и да им платя да не го правят. Те не са герои -престъпници са..

Прочитания 27255
0 0

Аз не съм педофил, не съм престъпник, направете си справка в полиция и вижте дали някой, някога се е оплакал от мен, така започна изповедта си пред репортер на Struma.com уличеният в педофилия Иван Арнаудов от Разлог.

Мъжът бе записан на видеа от добиващата все по-голяма популярност ученическа група за лов на педофили в мрежата.

Момиче се бе представило за 13-годишна и разложанинът и уговорил среща, като преди това в чата си позволил да използва еротични намеци по отношение на нея и да и предлага разни сексуални удоволствия.

Ето разказът на Иван за опозоряващата го случка:

„Тези, които уж ме разобличиха не са герои, престъпници са, организирана банда ученици, момичета и момчета, които са се събрали вероятно, за да изнудват хората. Аз съм жертва на престъпление, а не престъпник.

Какво се случи?! В 02. 30 часа в сайт за Възрастни, подчертавам възрастни, се запознавам с момиче без снимка, профил, който ми се видя интересен.

Започнахме да си говорим, сайта е само за хора, които търсят необвързващи връзки, или накратно правят срещи за плътски удоволствия. Та с това момиче се записахме и тя ми подметна, че е на 13 години, на което аз отговорих, че е невъзможно, защото в този сайт не пускат лица под 18 години. Тя ми заяви, че е написала, че е на 18, но аз пак не повярвах, тъй като ми говореше като обиграна млада жена. Позволих си волности в кръга на шегата, тъй като допоследно не вярвах, че е малолетна.

Говореше и имаше познания в сексуалната област като голяма жена. Беше крайно настоятелна за среща, съгласи се на минутата да излезе с мен, без всякакви колебания. Кълна се, че нито за миг не повярвах, че е на 13. Едно дете никога не може да говори като нея. Срещнахме се, а тя дойде с още момичета и момчета. Биха ме като куче, рязаха косата им, ритаха ме, аз съм на земята те ми мушкат тампони в носа, за да спрат кървенето, чупиха пръстите ми, беше страшно.

Същото момиче снимаше непрекъснато, вероятно и боят го има някъде, но е работа на полицията да го издири . Смляха ме от бой и така ме записваха , шокиран и уплашен. Затова на видеата съм такъв. После чакаха седмици преди да пуснат клиповете, вероятно, за да ме изнудват за пари, но след като не се обадих, са ги разпространили.

Съсипаха ми живота, а и не съм само аз тяхна жертва, но сигурно хората си плащат, за да не им разпространяват клиповете, каза Иван. „По отношение на случай от миналото му, за който писахме днес, че по сигнал на майка на момиче, той е заварен в леглото с нея, той твърди, че не е имал никакви прояви в полицията, не е бил никога с подобно непълнолетно момиче.

Историята, с която го свързват се отнасяла за грък, а той просто бил викан за свидетел. “ Съпругата ми, с която имахме тежък развод ви се обади и тя лично тя каза “ Кажи къде да отида, за да разкажа, ти не си такъв човек, сподели Иван, който е завел дело срещу нападателите си.

Припомняме, че Иван е бил кандидат за кмет и кандидат за общински съветник от БСП в града. Има едно дете.
Къде е истината в неприятния и силно унизяващ случай за Иван от Разлог. Време е полицията да се задейства и изясни кой казва истината. Ловците на педофили или техните жертви?!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Обещаха компенсации за скъпия ток (ОБЗОР)

След протест под прозорците на Министерски съвет