Екшън в Разлог: Изтупан извратеняк пришпори 13-годишна за секс, но кармата бе мълниеносна (ВИДЕО)

Ловците на педофили набират скорост, броят им се увеличава, а падналите в капана им вече са десетки

Прочитания 147401
712 442

Това е Иван, Иван П. от Разлог. Той е сред педофилите, паднали в капана на ученици от София, които от февруари тази година са се заели да ограничат педофилията, която се шири в социалните мрежи, преструват се на 13 годишни в мрежата и чакат някой перверзник да се закачи.

Разложанинът Иван бе разобличен от ловците на педофили, а клипът с него бе разпространен в мрежата. Така педофилът бе разпознат от съгражданите му, които съобщиха името му пред struma. com и разказаха пикантни подробности от живота му. Изненадани са разложани от действията му. Градът е малък и хората се познават, а за Иван досега не се е чуло да е педофил, коментираха източните ни.

Преди време имал много пари от продажба на земя. Взел над 100 000 лева от имота и се залюбил със сервитьорка в Банско. Жената била от Ямболско. Оженили се, похарчили парите, голяма част, от които отишли за „тунинг “ на жена му. След като парите свършили, тя го напуснала, защото обеднял и се хванала с друг.

Може би затова във видеата, качени с участието на Иван в приложението „Тик ток“, той казва, че жена му е умряла. Грозна и срамна е гледката на записите с Иван, чатът му с мнимата 13 годишна е наистина циничен и перверзен.

Извратеният тип флиртувал брутално с момичето, подканяйки я да се видят, за да и отнеме девствеността, или да я учи на френска любов. Иван бил настоятелен за срещата с малолетната девойка. Уговорили се .
На срещата обаче се появили учениците-ловци, капанът щракнал и грозната ситуация, в която Иван се гърчи и прави опити да се оправдава-лъжейки, пребледнял от страх, била записана Учениците -ловци качили унизителното видео в приложението „ТиК Ток“ и така срамът на Иван от Разлог, станал достояние на хиляди хора
.

Ловците на педофили набират скорост, броят им се увеличава, а падналите в капана им вече са десетки.

Младежите твърдят, че не прибягвали до бой, целта им била да ги разобличават публично, а ако властите имат волята да се самосезират и упражнят закона върху тях. Така щяло да се стигне до ограничаване на педофилията, истинска заплаха за децата в мрежата.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Таен запис уличи възпитателки в насилие над деца в ясла в София

За случай на насилие в детска ясла в София, съобщава БНТ. Аудиозапис, направен от родители в 23-а ясла в квартал „Лозенец“, уличава възпитателките в заплахи, психически и физически тормоз на децата в яслата. Записите са направени още през лятото, но едва сега са станали обществено достояние. „Хайде, бе, смотльо!“, „Въобще

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: