Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Що за родители? Сузанитината майка не знаела, че дъщеря й е наркоманка?! (ВИДЕО)

„Не ме е страх от коронавируса, страх ме е от наркотиците“, изригна майката на Сузанита – Шенай, дни след като скандалната й дъщеря излезе от клиника за лечение на зависимости.

„Полицията не трябва да пази парковете, а децата ни, защото дрогата е огромен проблем в обществото. Вирусът ще мине и замине, но децата ни ще продължат да ползват наркотици“, гневи се Шенай пред Галерия, която очевидно не може да се справя с нормални родителски задължения.

Сузанита прекара един месец в специализираното заведение като сама пусна пост в Инстаграм къде се намира. „Тя призна какво се случва с нея, за да окуражи хората с подобен проблем да се борят за себе си, за живота си, за любовта на близките си“, споделя съпругата на Орхан Мурад.

По нейни думи тя изобщо не подозирала какво преживява детето й дълго време. Кошмарът започва преди половин година, когато Сузанита изпада в тежки депресии след раздялата с приятеля си.

„По цели дни и нощи не спеше, но го отдавах на любовна мъка“, разказва Шенай. Тя разбира, че нещо сериозно се случва, когато 17-годишната й дъщеря буквално започва да се топи пред очите й.

„Беше станала 38 килограма. Промени се поведението й, стана агресивна, крещеше на сестра си и дори на дядо си, когото много обича. Тогава започнах да прекарвам нощите в разговори с нея, споделях свои грешки, за да й покажа, че всеки минава през тежки моменти.

В един момент тя ми сподели, че има проблем с наркотиците. Каза ми какво е вземала, колко често и защо го е правила. Опитваше се сама да спре, 3-4 дена не беше посягала към дрогата, но заради абстиненцията не беше на себе си. В един момент ми каза:

„Мамо, искам да вляза в клиника“, и аз бях много щастлива, защото ако тя не беше проявила желание да се справи с проблема, ние, родителите, нямаше какво да направим. Не можем насила да я вкараме.“, допълва майката.

Тя допълва, че в лечебното заведение видяла страшни неща – деца на 13-14 години, докарвани за пореден път от родителите си, защото самите тийнейджъри нямали желание да се спасят от дрогата и бягали редовно.

През първите дни Сузанита повръщала редовно заради детоксикацията. Лечението й все още не е приключило, защото й предстои психологическа помощ. Два пъти седмично певицата провежда онлайн срещи със специалист, които й се отразяват много добре. Тя вече тежи 53 килограма и подготвя нови песни с баща си.

https://www.youtube.com/watch?v=w2Kuh0VZe3Y&t=13s

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Капитолия гласува и военната помощ за Тайван

Камарата на представителите на Съединените щати одобри законопроекта за...

„Хизбула“ изстреля десетки „Катюши“ по Израел

Като отговор на атака срещу ливански села

Русия предупреди Европа срещу изземването на активите ѝ: Ще загубите повече от нас

Съюзник на президента Владимир Путин предупреди Европа, че Русия...

ДПС номинира за евродепутат Елена Йончева

На заседание в понеделник Областният съвет на ДПС в...

Отложиха либерализацията на пазара на ток с година

Депутатите приеха на второ гласуване законопроект за изменение и...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img