Продължават нарушенията от джипове по пътя към Рилските езера

Прочитания 493
0 0

Въпреки забраната за придвижване на джипове по пътя към Рилските езера, шофьори продължават да превозват туристи.

На 6 юли движението на джипове в района беше изрично забранено със заповед на директора на Регионалната дирекция по горите в Кюстендил. Конкретният случай вече е предаден на полицията.

На снимката си личи номера на автомобила. Предаден е на МВР и в момента правят разследване„, коментира директорът на Регионална дирекция по горите в Кюстендил Здравчо Тодоров.

Горските служители и полицията патрулират в района в почивните дни. И напомнят, че има опасност за туристите при такъв превоз.

Има опасност, защото все пак това са пътища. Много стръмни пътища. Каменисти пътища„, предупреди Тодоров.

Хората избрали да почиват в планината, смятат, че трябва да се забранят изцяло колите в близост лифта.

Право да се движат в района имат само автомобили със специални обозначения, като линейки и коли на Планинската спасителна служба.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жена се хвърли от терасата на апартамента си!

Трагичният инцидент е станал вчера сутринта