Пак „бой“ пред Паметник на Съветската армия в София?

„В момента протестиращи пред Паметник на Съветската армия се сбиха“, пише в личния си профил Стоянов

Прочитания 5135
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / БТА

За побой между група протестиращи, съобщи в профила си във Facebook фотографът Светломир Стоянов.

В момента протестиращи пред Паметник на Съветската армия се сбиха„, пише в личния си профил Стоянов.

Информационна агенция News24sofia.eu потърси за коментар и потвърждение пресцентъра на МВР за излязлата информация в социалните мрежи. „Няма никакво напрежение. Няма сигнали за инциденти. Няма и сигнали за побой или напрежение между протестиращи„. Това заяви пред медията ни Александра Димова.

Медията ни потърси и Вили Петрова, която всеки ден стой да „охранява“ паметника: „Няма такова нещо. Всичко е напълно спокойно. Има много малко полиция, а и хората, които охраняват паметника също, са твърде малко„.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Срутена постройка рани 10-годишно дете в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)

Изоставена постройка се срути, рани тежко 10-годишно дете в Бургас, съобщи „24 часа“. Инцидентът е станал в 15,50 днес. Детето е транспортирано в болница с видими фрактури на двата крака. То е настанено в отделението по реанимация, където му се правят допълнителни изследвания. Състоянието му е тежко, детето е прието

Read More »