NEWS24sofia.eu научи: Автокъщата на убития топ мафиот Дракополов се намира на метри от мястото на покушението (СНИМКИ/ВИДЕО)

Медията ни видя още, че джипът, с който Дракополов се е придвижвал, е обявен за продажба в автокъщата му, като цената му е 135 000 лева

Прочитания 99944
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Автокъщата на убития топ мафиот Николай Дракополов се намира на метри от мястото, където по-рано днес беше екзекутиран, научи преди минути репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

Както вече медията ни съобщи, че 46 – годишният мъж, който е с 22 криминални регистрации, е собственик на автокъща „Антонио Ауто“, която се намира а Околовръстния път в локалното платно на бул. „Симеоновско шосе“ в посока магазин ИКЕА и Ринг мол, показва справка на News24sofia.eu.

Медията ни видя още, че джипът, с който Дракополов се е придвижвал, е обявен за продажба в автокъщата му, като цената му е 135 000 лева.

Бизнесменът с криминални регистрации е беше убит минути след 20.00 часа днес на светофара на кръстовището на бул. „Симеоновско шосе“ и Околовръстния път.

По първоначална информация той е застрелян с два куршума от неизвестен извършител, който се е приближил до джипа пеша и е стрелял през страничното стъкло.

До Дракополов на предната седалка се е возило и 11-годишно дете, което е на жената, с която живее на семейни начала.

Николай Дракополов е спряган за един от най-големите български мафиоти в чужбина.

През 2019 година е задържан по обвинение за кражба на кола, притежание на фалшиви документи и участие в организирана престъпна група.

Според събраните тогава доказателства той крадял коли за различни наркобанди и бил един от най-добрите в бранша.

По данни на News24sofia.eu през последните месеци Николай Дракополов е разследван за търговия с наркотици. Собственик е и на автокъща в столицата.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

САМО В NEWS24sofia.eu TV: Вижте как криминалисти вадят трупа на разстреляния Дракополов (ВИДЕО 18+)

Според една от версиите, килърът може да е бил облечен като клошар, тъй като това място е известно като свърталище на бездомници