Най-важно е качеството, отсече Борисов за ремонта на Южната дъга

Views 14055
0 0

В понеделник се пускат тръжните процедури за пътя Русе – Велико Търново. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на новия участък на Софийския околовръстен път, който днес бе пуснат за движение, става ясно от видео в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.

Най-важно е качеството, отсече Борисов на ремонта на Южната дъга.

Той е придружен от заместник-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Министър-председателят поиска ремонтите на пътищата да бъдат извършени качествено и честити днешния празник – Никулден.

Борисов и Нанков огледаха ремонта на околовръстното шосе на София и пуснатата днес отсечка и разговаряха със строителите.

Радвам се, че се работи и в условията на пандемия, слагайте маски и се пазете. И да не забравяме – най-важно е качеството, посочи премиерът.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

223 605 безплатни е-винетки са издадени на хора с увреждания

223 605 безплатни електронни винетки са предоставени на хора с увреждания от началото на 2020 г. до края на ноември. Те са за над 21,6 млн. лв. и са за сметка на бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ АПИ. Повече от половината безплатни винетки – близо 120 хил., са с валидност […]