МВнР проверява информация за загинали българи в Кот Д’Ивоар

Прочитания 5295
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Министерството на външните работи проверява информация за инцидент с хеликоптер в Кот Д“Ивоар, при който може би са загинали трима българи, съобщи БНР.

България няма посолство в Кот Д“Ивоар и информацията се проверява от служителите в посолството ни в Нигерия.

По данни на специализирания военен сайт Pan.bg, петима души са загинали при катастрофата с хеликоптер МИ24, като трима от тях били българи.

Инцидентът е станал в северната част на африканската държава, на границата с Буркина Фасо, в ранните часове на 10 септември.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сигнал до NEWS24sofia.eu! Тежка катастрофа до Румънското посолство в София

Две коли са се ударили на ул. "Михаил Еминеско"