Мъж катастрофира на АМ „Тракия“

News24sofia.eu
Прочитания 1598
0 0
Снимка: БГНЕС

Мъж самокатастрофира на 157 км на АМ „Тракия“, близо до Чирпан, съобщи Нова телевизия.

Водачът в автомобила е пострадал. Той е откаран в болница. Платното към Бургас временно бе регулирано от полиция.

А по-рано днес, бе съобщено за тежка катастрофа станала в столицата. При инцидента е загинала шофьорката на превозното средство. Една от спътничките е настанена в столична болница с множество наранявания.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Папата за Украйна: Нека оръжията замлъкнат и тези, които имат силата да спрат войната, чуят вика за мир

Римокатолическият папа Франциск осъди руската инвазия в Украйна като „страшна репресия върху човечеството“, съобщи radio free europe. По време на обедната си благословия на площад „Свети Петър“, 85-годишният Франциск каза, че войната го кара да „страда и плаче“ и призова за хуманитарни коридори, за да се улесни евакуацията на цивилни,

Read More »