Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Нинова избухна заради задкулисни опити за съглашателство и предупреди: Не вярвайте на…

Лидерът на БСП Корнелия Нинова твърдо предупреди през социалната мрежа, реагирайки остро и категорично на слухове за договорки на партията извън легитимните й представители, за подкрепа на бъдещо правителство и отрече задкулисни опити за съглашателство.

Ето какво написа Нинова в профила си във Фейсбук:

„Политическата ситуация е сложна, а интересите разнопосочни. И както обикновено в такъв момент – всякакви брокери, посредници, пoзнати на познати тръгнаха от централа в централа, от кафене в кафене да водят преговори и да редят кабинети. Чувам, че това се прави и от името на БСП, и от мое име. Искам да съм ясна:

  1. Не съм упълномощавала никого за това. Единствено колективните органи на партията – Изпълнителното бюро, Националният съвет и Общото събрание на парламентарната група могат да взимат решения. Тези решения се обявяват от председателя на партията и на парламентарната група. За контакти с другите парламентарни групи имаме избран заместник-председател.
  2. За да се спре всеки опит за задкулисни договорки – заявявам, че ако някоя от другите партии желае разговор с нас, то нека отправи официално покана и такава среща ще се проведе публично и прозрачно, с ясни позиции от наша страна по всички въпроси.”
  3. брокер на недвижими имоти

/Снимка: „Блиц“

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Русия удари телевизионната кула в Харков

Телевизионната кула в Харков, архивни кадри По време на обстрела...

Канарските острови казаха „не“ на масовия туризъм

Хиляди хора излязоха на протест в Тенерифе с искане испанският...

В Скопие ще избират президент на втори тур (ОБНОВЕНА)

Лидерът на опозиция води пред сегашния държавен глава

Общо 30 хил. деца посещават ясла към 2023 г.

Общо 835 самостоятелни детски ясли и яслени групи в...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img