Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Каракачанов за френското предложение: Чиновници отбелязват точка

Бившият военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов остро реагира с позиция на развитието от последните дни с внасянето на предложението за диалога със Скопие на Френското председателство. В позицията, наречена от пресцентъра на партията „кратък урок по история„, Каракакачанов реагира в по-голяма степен на изказването на премиера Кирил Петков и лидера на „Да, България“ Христо Иванов, отколкото на самото френско предложение.

Каракачанов призовава Кирил Петков да чете историята и най-вече да прочете, че ВМРО го има като формация вече 129 години.

Каракачанов настоява, че от пускането на нереформирана Македония по европейския път най-големият печеливш ще са историческите създатели на Македония в този неин вид – Москва и Белград. Но чиновниците и назначените политици не усещат тези неща, те искат просто да отбележат точки.

Мнението на войводата е, че този съюз (ЕС, бел.ред.) упражнява унизителен и възмутителен натиск срещу една страна член.

И всичко, което тези чиновници ще постигнат, е да отвратят българите от себе си. А самият ЕС, ако продължава така, утре на практика няма да съществува в днешния си вид. Което всъщност е и визията на Макрон, за която просто Киро и просто Христо може би даже не са чули. Защото те не чуват, те настояват, че всичко знаят и умеят„.

Каракачанов заявява, обръщайки се към премиера Кирил Петков, че ВМРО ще продължи да съществува, докато българското в Македония е заплашено. А в момента всичко българско в Македония е в опасност.

Затова ВМРО ще е тук. И заради въпроса за Македония, и заради измислените евроценности за безполово съществуване, и заради етническата престъпност на гетата, и заради постоянната загуба на суверенитет и достойнство.“

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Обединеното кралство ще отдели 2,5% от БВП за отбрана до 2030 г.

Великобритания ще повиши разходите си за отбрана до 2,5%...

Путин обуздава прокуратурата за изземането на частни активи

Руският президент Владимир Путин напомни на прокуратурата, че изземането...

След месеци на забавяне военната помощ от САЩ тръгна за Украйна

След седмици на отлагане Камарата на представителите на САЩ...

Димитър Главчев предлага да поеме МВнР (ВИДЕО)

Той подчерта, че подготовката на изборите "върви много добре"

Иран осъди на смърт известен рапър

Иран осъди на смърт известен ирански рапър за подкрепа...

ЕДИНСТВЕНО В News24sofia.eu! При спецакция в София: Хванаха дилъри и клиенти с дрога в известна столична дискотека (ВИДЕО)

Дилърите били заловени с кокаин, марихуана, екстази и амфетамини. В ареста попаднали и техни клиенти, научи още News24sofia.eu

Шефът на ОП „Гробищни паркове“ в София няма да подаде оставка

Директорът на общинското предприятие "Гробищни паркове" в София Румен...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img