Журналистът Тодор Стефанов: Единствения тулуп в България е Бойко Борисов

Само един, падишаха е невинен, беден, онеправдан и прост. Останалите сме по презумпция виновни

Прочитания 329
4 9

Коментар на Тодор СТЕФАНОВ, News24sofia.eu

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu

Освен това да имате печеливш бизнес, внимавайте и със снимките в социалните мрежи!

Щом едно хлапе (при това шампион по борба на България) позирало с маскировъчна униформа и пушка (истинска или не) може да бъде задържано и обявено за терорист, представете си снимките ви от плажа с голи дечица край вас какво могат да предизвикат в извратените мозъци на Каскета и компания. Примерно.

Впрочем, Тулупа и сам насочи вниманието ни към този момент на пресконференцията след снимките от спалнята му – че ако го били снимали и с момченце трябвало да се хвърли от някъде си, извратенякът.

Но питам се и питам, снимката с пищова на нощното му шкафче ( а не в специална каса, примерно) не е ли достатъчна причина да бъде задържан и обвинен и той?! …

Та така си живеем по логиката на каскета – виновни сме до доказване на противното.

От това, че сме недисциплинирани и генерираме пандемии, до селфитата в социалните мрежи.

Само един, Падишаха е невинен, беден, онеправдан и прост. Останалите сме по презумпция виновни.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Двама братя отиват на съдебната скамейка заради побой над баща си

Двама братя отиват на съдебната скамейка заради побой над баща си в с. Кочан, съобщи Районна прокуратура – Гоце Делчев. Двамата братя били в обтегнати взаимоотношения с баща им, който след развода с майка им се оженил повторно. На 20 юли бащата посрещнал гости на терасата на вилата си. Седейки

Read More »