Двама германци отвлякоха и убиха свой сънародник в Добричко

Екип на News24sofia.eu

Разследването продължава

Views 5223
0 0

Двама германци отвлякоха и убиха свой сънародник в Добричко Това стана ясно по време на брифинг на Окръжната прокудата.

По информация на прокуратурата жертвата е била отвлечена преди два дни. Около 22:00 часа съпругата на мъжа получила ултимативно писмо с искане за паричен откуп в размер на 100 000 лева, който да бъде събран в следващите 48 часа. Бележката била придружена от биологичен материал, върху който бил поставен пръстен, принадлежащ на отвлеченото лице.

След подаден сигнал ДАНС, ГДБОП и МВР открили отвлечения мъж, който е бил убит. Извършителите са двама мъже Р.К. (59 г.) и Т.К. (23 г.), баща и син. Те ще бъдат задържани за срок до 72 часа. Разследването продължава. 

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Пак не могат да се вадят зелени сертификати

Опашка от хора за ваксина пред столична болница