Дебелия, Джуджето и Журналиста пласират хлапетата! 20 лева за секс със сираче в кв. „Люлин“! (ВИДЕО)

Примамват 12-годишни от социалните домове с лакомства, дрехи и пари!

Прочитания 971556
501 914
Тодор Стефанов – разследващ журналист, снимка: Светломир Стоянов

Непълнолетни деца от социалните домове проституират в столичния квартал „Люлин“ и района на Централна гара, установи разследване на „Телеграф“.

Децата са около 12-13-годишни и бягат от приютите всяка вечер, за да продават телата си срещу 20 лева.

Непълнолетните момичета и момчета са склонявали да проституират от сводници с прякорите Дебелия, Джуджето и Журналиста, за да изкарват пари. Повечето са от социален дом, намиращ се в столичния квартал „Люлин“, където децата системно са измъчвани и изнасилвани.

Това разказа пред „Телеграф“ Тодор Стефанов, който от години разследва подобни случаи.

КЛИЕНТИ

Цената за секс без презерватив е 20 лева, а пък свирка само 5 лева. На този ценоразпис непълнолетните се съгласяват, за да изкарват пари, които обаче дават на тримата сводници, а за тях не остава почти нищо. Определни деца дори са ХИВ позитивни и разнасят СПИН сред нмтже, които ги наемат по обяви през тайна група във Фейсбук. Дебелия, Джуджето и Журналиста обикалят социалните домове и примамват децата. На едни дават лакомства, на други пари и дрехи, трети пък, вече покварени от наркотиците, биват зареждани с дрога. Човекът с прякора Журналиста преди години е работил в пловдивска медия. Главният в бандата е 45-годишен мъж с множество криминални регистрации, известен в цял „Люлин“ с прякора Дебелия. Джуджето е 48-годишен и има ролята на шофьор и разводач на малолетните простотутки по адреси на баровци. Дебелия зарибява мали момчета и момичета от години, а неговото досие започва делечната 1992 година, когато е задържан за опит за убийство. Това разкри източник на „Телеграф“ от СДВР, пожелал анонимност. През 2020 година в апартамента на Джуджето в „Люлин“ е открит трупът на 13-годишно момиче, което е изнасилено. Заключението на съдебномедицинската експертиза е било, че момичето има разкъсвания вследствие на полов акт. През това време всички свидетели си задават въпроса защо е насилникът е на свобода и не е задържан. Последният случай е с 11-годишно дете, което е похитено в метрото.

ТЕРЕН

Дебелия води децата в собствения си апартамент, който използва и за терен за сексуални услуги. Първоначално ги храни и облича, а след това в замяна започва да прави секс с тях и така постепенно ги покварява и прави проститутки. Тези, които не са подчинят доброволно, пък биват насилвани. „Децата са подавали сигнали срещу него и са разказвали потресаващи подробности за изнасилванията“, разказа пред „Телеграф“ разследващия журналист Тодор Стефанов.

СИГНАЛИ

След среща със заподозряната банда децата често са подавали сигнали в службите, но така и няма обвинения за никого от бандата. Имали са и сайт за детско порно, който е бил разкрит и затворен от ГДБОП преди няколко години. Оттогава имат дело, но все още не е приключило в съда. Момче на 15 години, станало жертва на педофилска мрежа, както и много други такива момчета, разказва, че Дебелия го е завел в апартамента си и го заключил. След това му е казал, че много го хареса и иска да спи с него, но момчето му е отказало. „Тогава Дебелия обясни, че щом не става с добро ще стане с лошо“, разказва още криминалния журналист Тодор Стефанов. След отказа момчето е било ударено няколко пъти, след което тормозът над него е започнал и в крайна сметка е склонено да проституира.

/материал на Стефани Георгиева, вестник „Телеграф“.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
813
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
438
Angry
Angry
714
Surprise
Surprise
317

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Дебелия, Джуджето и Журналиста пласират хлапетата! 20 лева за секс със сираче в кв. „Люлин“! (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Аспарух Илиев: Всички неваксинирани срещу COVID-19 ще се заразят до месеци

В България всички неваксинирани срещу COVID-19 ще се заразят през следващите месеци поради спецификата на Делта варианта, прогнозира българският учен д-р Аспарух Илиев, който завежда лаборатория към университета в Берн. „Скоростта на нарастване на броя болни и починалите от Ковид не говори за никакъв таван. Приказките, че всички са го […]