Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Дебелия, Джуджето и Журналиста пласират хлапетата! 20 лева за секс със сираче в кв. „Люлин“! (ВИДЕО)

Секс с непълнолетни деца момичета и момчета, проституция, наркотици, сводници, ХИВ-СПИН, побоища и пооголи деца. Това е гледката, която може да видите в софийския квартал „Люлин“ 9 по-точно в Центърът за временно настаняване (ЦВН), който се намира в блок 464 точно до сградата на 9-то Районно управление. Там са настанени семейства с много деца от ромски произход – българи в центъра няма. Гледката, която може да видите в района е ужасяваща. Хората, които живеят близо до блока разказват, че е много по-зле от една циганска махала.

Пълна мизерия и трагедия„. описва пред News24sofia.eu ситуацията там жителка на кв. „Люлин“.

Деца масово ходят голи без дрехи. Миришат не се къпят, нямат дрехи, недохранени са, псуват, нападат, заплашват и крадат„, продължава да описва нещата, които се случват в центъра жителката.

Нощно време е пълна трагедия. Силна музика предимно циганска и чалга. Деца масово излизат след 20 ч. и започват да правят секс в района на центъра. Идват разни хора с коли качват деца между 14 и нагоре в колите си. Какво правят вие се сещате„, разказва още жената.

Всичко това, се случва точно до сградата на 09-то Районно София. Полицията си мълчи всички, които знаят за тези неща са от полицията, общината и центъра. Няма никакви взети мерки. Подавани са хиляди жалби къде ли не. Понеже центъра се води към Столична община и нито една държавна институция не се занимава с проблемите в него. Всички са свързани с връзки като свински опашки„, завършва жителката на кв. „Люлин“.

Екипът ни отиде до въпросния блок 464 в квартала. Бързо циганите ни прогониха. Поучихме заплахи. Забраниха ни да ги снимаме. Поискаха да спрем камерата и микрофона. Поучихме обади и закани за саморазправа. Директора на държавната институция дойде на секундата, след като разбра, че на място има журналисти. Журналиста на News24sofia.eu Тодор Стефанов направи опит да разговоря с него и да му зададе въпросите си, но поучи блъскане и заплахи.

Няма да ме снимате. Спрете камерата и микрофона„, крещеше няколко пъти директора на центъра.

Обърнете се към пресцентъра на Столична община, а не към мен„, каза още той.

Не желая да разговарям с вас г-н Стефанов„, заяви твърдо директора.

Малко след приключване на интервюто голяма група от цигани обиколиха екипът ни и направиха невъзможното да изгонят екипът ни с закани и пасувани.

Друго е по интересно:

Непълнолетните момичета и момчета са склонявали да проституират от сводници с прякорите Дебелия, Джуджето и Журналиста, за да изкарват пари. Повечето са от социален дом, намиращ се в столичния квартал „Люлин“, където децата системно са измъчвани и изнасилвани.

Това разказа пред News24sofia.eu Димитър Иванов, който е ставал неволен свидетел на случващото се там.

КЛИЕНТИ

Цената за секс без презерватив е 20 лева, а пък свирка само 5 лева. На този ценоразпис непълнолетните се съгласяват, за да изкарват пари, които обаче дават на тримата сводници, а за тях не остава почти нищо. Определени деца дори са ХИВ позитивни и разнасят СПИН сред мъже, които ги наемат по обяви през тайна група във Фейсбук. Дебелия, Джуджето и Журналиста обикалят социалните домове и примамват децата. На едни дават лакомства, на други пари и дрехи, трети пък, вече покварени от наркотиците, биват зареждани с дрога. Човекът с прякора Журналиста преди години е работил в пловдивска медия, научи от свои източници News24sofia.eu. Според нашите източници главният в бандата е 45-годишен мъж с множество криминални регистрации, известен в цял „Люлин“ с прякора Дебелия. Джуджето е 48-годишен и има ролята на шофьор и разводач на малолетните простотутки по адреси на баровци. Дебелия зарибява млади момчета и момичета от години, а неговото досие започва далечната 1992 година, когато е задържан за опит за убийство. Това разкри източник на News24sofia.eu от СДВР, пожелал анонимност. През 2020 година в апартамента на Джуджето в „Люлин“ е открит трупът на 13-годишно момиче, което е изнасилено. Заключението на съдебномедицинската експертиза е било, че момичето има разкъсвания вследствие на полов акт. През това време всички свидетели си задават въпроса защо е насилникът е на свобода и не е задържан. Последният случай е с 11-годишно дете, което е похитено в метрото.

ТЕРЕН

Дебелия води децата в собствения си апартамент, който използва и за терен за сексуални услуги. Първоначално ги храни и облича, а след това в замяна започва да прави секс с тях и така постепенно ги покварява и прави проститутки. Тези, които не са подчинят доброволно, пък биват насилвани. „Децата са подавали сигнали срещу него и са разказвали потресаващи подробности за изнасилванията“, разказа пред News24sofia.eu друг наш източник, който е запознат с разследването.

СИГНАЛИ

След среща със заподозряната банда децата често са подавали сигнали в службите, но така и няма обвинения за никого от бандата. Имали са и сайт за детско порно, който е бил разкрит и затворен от ГДБОП преди няколко години. Оттогава имат дело, но все още не е приключило в съда. Момче на 15 години, станало жертва на педофилска мрежа, както и много други такива момчета, разказва, че Дебелия го е завел в апартамента си и го заключил. След това му е казал, че много го хареса и иска да спи с него, но момчето му е отказало. „Тогава Дебелия обясни, че щом не става с добро ще стане с лошо“, разказва още нашия източник. След отказа момчето е било ударено няколко пъти, след което тормозът над него е започнал и в крайна сметка е склонено да проституира.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации. Това съобщи...

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски материали с деца

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски...

Премиерът на Хаити подаде оставка

Министър-председателят на Хаити Ариел Хенри подаде оставка, съобщава "Ройтерс"....

Доклад на ОССЕ: Хиляди украинци са незаконно задържани от Русия

Незаконното задържане на цивилни украинци в окупираните от Русия...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Лавров знае за френски инструктори в Украйна, споменава и България

Русия разполага с информация, че френски инструктори заедно с...

Протестиращи искат законови промени за тестването на шофьори

Протестиращите се събраха край езерото Ариана в София

Полша предрича неизбежно поражение на Русия при атака срещу НАТО

Руска атака срещу НАТО неизбежно ще завърши с поражение...

Експлозия избухна в Харков

Експлозия избухна в Харков вечерта на 20 април по...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img