Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Брутално видео: Боксьор от Дупница спука от бой в яростен пристъп мъж. Свители пред News24sofia.eu: Уби го без малко! (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=40uzVb2lA84

Дупничанинът Костадин Станчев падна на земята безпомощн и в безсъзнание, брутално бит в центъра на Дупница, на ул. „Венелин“, пред дома си, пред очите на трети човек, гледащ дали ударите са достатъчно силни и още четерима други, които не са посмели да припарят.

Биячът, як мъж с физика на мутра, се оказал боксьорът от СК „Патрит“ в Дупница Красимир Сулев, който бил назначен за горски служител в ДГС- Дупница.

На видеозапис се вижда как нанася с нескрит садизъм удари, като е видно, че изпълнява наказателна акция. Започва със солидна серия юмруци в лицето, след което върху свития на земята нещастник, се стоварва неколкратно с тялото си, гази го. За финал побойникът буквално смазва лицето на клетника с крак, като не скрива, че това е и начин да го унижи и подчини. Садистичното наказание се изпълнява в около 17.00 часа, на изключително оживено място в центъра в Дупница. Това не е сценарий от филм, а действителен случай, разиграл се в район, в който се намират заведения, спирка на градския транспорт, една от най-оживените улици в града.

Вцепенен от ужас, приятел на Станчев, Марио М, който е трябвало да получи акт за незаконен превоз на дърва с джипа на Станчев, е успял да направи видеозапис на побоя.

През цялото време нападателят крещял срещу падналия мъж: „Ще те убия, ще ви изтрепя цялото семейство.“ Докато Станчев го питал публично и директно: „Ти пари ли искаш за изгнили съчки, рекет ли ми правиш? Да не сме ти циганите?“ – казаха очевидци.

Гнева на сулев пламна, защото отказахме да чу дадем документите на джипа, а той дойде да го конфискува, съсипан съм, не мога да говоря, не виждам, не знам дали жена ми Десислава е жива, той се завтече да я бие, убиждаше я цинично, 14 -годишната ни дъщеря си е била в стаята, точно под прозореца й ме помля, шокирана е от страх, жена ми ще я води на психолог. Беше нечовешко, аз съм ловец, качихме се в гората с марио да закараме царевица по хранилките на животни и напълнихме джипа с изгнили дръвца да варим ракия. Сулев, който ми се представя за приятел, на когот съм посочвал бракониери, ни спря и се заяде, каза, че ще ми вземе джипа, съвсем за нищо. Обадихме се на директора на горското в Дупница, той каза, че със Сулев не може да се справи. Повече не мога да говоря…– каза Станчев. Той е настанен в частната болница в Дупница със счупена скула, хематоми и жестоки травми по главата, спукан от бой.

Замаян от ударите, той успял да набере 112 и на минутата дошли полицай от РУ- Дупница. Сулев бил арестуван за 24 часа.

Чух полицайте да му казват: Погледни какво си направил, това възможно ли е. Потрес!- и му сложиха белезниците– каза пребитият.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Съд в Париж осъди сепаратист от ЕТА

Егоиц Урутикоетксеа получи 2 години условно

Дипломатическата война между Русия и Латвия продължава

Кремъл реши да изгони двама латвийски дипломати

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

БСП вече иска отлагане на либерализацията на електроенергия с 3 години

БСП ще иска отлагане на либерализацията на енергийния пазар...

ЕЦТП обвинява МРРБ за снижени критерии за пътната маркировка в полза на частни фирми

Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП) изказва в свое...

Гражданите на Словакия събраха близо 3 млн. евро за снаряди за Украйна

Граждани на Словакия, недоволни от отношението на правителството на...

ПП-ДБ: Причината за новите избори е Делян Пеевски

"Решението да отидем на нови избори, беше на Делян...

Швеция укрепва границите на НАТО с войски в Латвия

Швеция ще изпълни плановете си да изпрати войски в...

Веселин Кожухаров оглави Агенцията за социално подпомагане

Веселин Кожухаров оглави Агенцията за социално подпомагане. Той заменя...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img