САМО В NEWS24sofia.eu TV! Бившия премиер Стефан Янев учреди „Български възход“ с крадена концепция (ВИДЕО)

News24sofia.eu
Прочитания 10961
0 0

Бившият служебен премиер и военен министър Стефан Янев започна днес на 05.05.2022 г. своя политически проект ПП „Български възход“. Оказа се, че бившият служебен премиер Янев най-нагло е откраднал чужда концепция на Аспарух Аспарухов „МОДЕЛЪТ НИЕ“ от преди две години и половина. Аспарухов е бивш кмет на район „Божурище“ в периода 2007-2015 г. бил е и общински съветник 2015 г. 

Ако аз успея да намеря такива хора , които да се включат в този процес може би бих участвал в такава партия, но нека да не говорим с „АЗ“, а да говорим за „НИЕ“. Това заявява преди месец в интервю за bTV Стефан Янев. 

„Моделът „НИЕ по БНР“ говори Аспарух Аспарухов: „Нещо, което трябва да се предентира въъ времето е модели от типа „НИЕ“ защото, ако продължим да разглеждаме развитието на политиката чрез модели „АЗ“ това за мен със сигурност няма да даде никакво бъдеще на нацията„. Това заявява в интервю за БНР Аспарух Аспарухов, който е бивш кмет на район „Божурище“ в периода 2007-2015 година. 

И за напред повече да говорим за „НИЕ“ и за напред по – малко да акцентираме върху „НАС„. Това пък каза днес Янев по време на пресконференция пред журналисти. 

Имаме нужда да се сетим за думичката „НИЕ„, казва в своето интервю пред общественото радио още Аспарух Аспарухов. 

Стефан Янев: „Защото разбираме, че освен думите „АЗ“ и „СЕГА“ съществуват и думите: „НИЕ“ и УТРЕ“! 

Аспарух Аспарухов: „Следвайки моделът „НИЕ“! 

Стефан Янев: „В началото казах на „НИЕ“, а не на „НАС“! 

Аспарух Аспарухов: „Надявам се, че този път ще бъда чут“! 

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ГЕРБ се похвали, че конституционните съдии гледат решението за АПИ

ГЕРБ са дали на Конституционния съд решението на Народното събрание за АПИ. Решението е абсолютно противоконституционно, категоричен бе на брифинг в парламента Радомир Чолаков. Народното събрание не може да разглежда договори, както и Министерски съвет да приема закони, по думите му. Освен това така се лишавали фирмите да търсят правата

Read More »