13 загинаха в пожар в нощен клуб в Тайланд

News24sofia.eu

Властите разследват инцидента

Views 1885
0 0

Тринадесет души са загинали, а 35 са били ранени при пожар в нощен клуб Mountain B в провинция Чонбури, Източен Тайланд, съобщи „Ройтерс“, като се позова на полицията.

Пожарът е възникнал около 1:00 ч. местно време. Всички загинали са тайландски граждани.

Според местната телевизия Thairath пожарът се разпространява в сградата много бързо поради факта, че покривът е направен от запалими материали.

В помещението е имало само една врата без допълнителни противопожарни изходи, което е направило невъзможно излизането на хората от нощния клуб.

Очевидец разказва пред телевизионния канал, че на тавана е избухнал пожар и е имало няколко експлозии.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Китай няма да участва в надпревара на въоръжаването

Позиция на Пекин