Жена се хвърли от терасата на апартамента си!

Трагичният инцидент е станал вчера сутринта

Прочитания 739
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Димитров

Жена скочи от терасата на жилището си в жк „Младост-1“ в София, съобщи GlasNews.bg.

Трагичният инцидент е станал вчера сутринта.

Изпратените на място служители на Бърза помощ и полицията само констатират смъртта на жената. Установено е, че тя е скочила от апартамента си на четвъртия етаж.

Тялото е изпратено в Съдебна медицина. Уведомени са близките на починалата.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Зелени Балкани": Кариера за варовик застрашава природата в Старозагорско

Реализирането на инвестиционно намерение вероятно ще окаже изключително негативно въздействие върху биоразнообразието в района на бъдещата кариера. Това са заключенията на становището относно изграждането на кариери за добив на варовици и доломити в концесионна площ „Кереч Търла“ разположена в землището на с. Едрево, общ. Николаево, с. Оряховица и с. Братя […]