Зеленски отново отправи призив към мобилизираните руснаци (ВИДЕО)

Украйна няма да признае референдумите

Views 5318
0 0

Дни преди руският президент Владимир Путин да обяви незаконната анексия на окупираните територии украинският президент Володимир Зеленски отново се обърна към мобилизираните в армията руснаци, обобщи АП.

Украйна не може и няма да толерира никакви опити на Русия да отнеме която и да било част от нашата земя„, предупреди отново Зеленски.

Той отново се обърна към руснаците, които са мобилизирани. Той призова да се предадат.

Що се отнася до ситуацията на фронта, всичко ни е ясно. Затова ще се повторя още веднъж. За тези, които разбират само руски. Ако искаш да живееш, бягай. Ако искате да живеете, предайте се. Ако искате да живеете, борете се на улицата за свободата си, призова Зеленски.

Така или иначе всичко ви е било отнето. Или някой от вас има петролни платформи? Дворци? Имате лозя? Може би имат яхти или някаква банка? За какво изобщо се борите? Всичко, което имате, е кредит, нещо за ядене вечерта и сега мобилизация. Борете се за своето! Стойте далеч от земята, душата и културата ни, предупреди украинският президент.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Такси с мигранти се заби в пункт за технически прегледи в София (ОБНОВЕНА)

Шофьорът се издирва, четирима са ранени