За Манолова не е време за партийно строителство, но тръгва из страната

News24sofia.eu
Прочитания 259
0 0

Не е време за партийно строителство, когато хората имат нужда от работа и икономиката на държавата се срива. Toва заяви в сутрешния блок на БиТиВи бившият омбудсман и настоящ лидер на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Бившият национален обществен защитник подчерта, че не прави партия, но от утре тръгва из България, за да чуе недоволните хора срещу модела „Борисов“. Това са хората, които се чувстват сами, излъгани и забравени от премиера, смята тя.

Моделът „Борисов“ изкара хората на улиците и ги събра под неговите прозорци. В момента не правим партия и не се занимавам с партийно строителство, а тръгвам из страната, за да чуя, че Борисов продължава да разхищава и пилее парите от българските данъкоплатци, каза Мая Манолова.

Манолова ще поиска ревизия на управлението на премиера Бойко Борисов.

Решението как ще участва на парламентарните избори, ще го вземем заедно с граждани. Това е проект, острието срещу тази власт, обяви бившият национален защитник.

Запитана от кой политически спектър ще бъде, Манолова не даде конкретен отговор, а посочи, че София е показала успешния модел – всички срещу едноличната власт и срещу модела „Борисов“. Тя недоумява какво значи лява и дясна кражба и какво отношение има това за начина, по който Борисов краде парите на хората и ги раздава на близките си фирми.

Според нея хората трябва да кажат кой е по-добрият модел и те дадат заявка за властта. Хората искат почтено и разумно управление, каза Мая Манолова и още веднъж подчерта, че хората трябва да покажат кое управление е по-добро и кое не. Така тя не даде конкретен отговор кой е по-добрият модел на управление – този на Орешарски или на Борисов.

Идват избори и ще има смяна на караула, даде заявка отново Манолова и заяви, че тя има план за излизане от кризата с коронавируса в 19 мерки.

Тя определи думите на премиера Бойко Борисов, че се молила да стане омбудсман, като израз на паник атака и посттравматично разстройство, продиктувано от коронавируса. „Господин Борисов, а вие как ме молихте да не се кандидатирам за кмет и какво ми обещавахте, за да не го правя? Борисов ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите“, каза още тя в отговор на думите на министър-председателя.

Как и къде са се срещали Борисов и Манолова не стана ясно – Манолова заяви само, че това били вече известни факти. Тя още няколко пъти повтори, че Борисов я е молил да не се кандидатира за кмет на столицата. „Не ме търсете във вашите задкулисни договорки, Борисов. Никога не съм участвала в задкулисни договорки. Аз може да съм правила грешки, но всичко е ясно, не участвам в уйдурми, заговори и договорки зад гърба на хората“, защити се Манолова и се закани, че ще участва в следващата политическа надпревара.

Тя отказа да коментира критиките на социалния министър Деница Сачева и запита дали според ретроградната Венера е нормално да има толкова много безработни.

На agencynews24@gmail.com, Информационна агенция News24sofia.eu очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Изстреляха 139 ракети срещу градушки за ден у нас

Градушки удариха няколко населени места у нас през вчерашния ден. Предупрежденията за дъжд, гръмотевици и градушки остават в сила до края на месеца, съобщава bTV. От полигона за борба с градушките в Бърдарски геран заявиха, че са подготвени за природните явления. Директорът инж. Йордан Йорданов обясни, че при вчерашната буря

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: