Реклама

https://www.gerb.bg/bg

За Манолова не е време за партийно строителство, но тръгва из страната

Не е време за партийно строителство, когато хората имат нужда от работа и икономиката на държавата се срива. Toва заяви в сутрешния блок на БиТиВи бившият омбудсман и настоящ лидер на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Бившият национален обществен защитник подчерта, че не прави партия, но от утре тръгва из България, за да чуе недоволните хора срещу модела „Борисов“. Това са хората, които се чувстват сами, излъгани и забравени от премиера, смята тя.

Моделът „Борисов“ изкара хората на улиците и ги събра под неговите прозорци. В момента не правим партия и не се занимавам с партийно строителство, а тръгвам из страната, за да чуя, че Борисов продължава да разхищава и пилее парите от българските данъкоплатци, каза Мая Манолова.

Манолова ще поиска ревизия на управлението на премиера Бойко Борисов.

Решението как ще участва на парламентарните избори, ще го вземем заедно с граждани. Това е проект, острието срещу тази власт, обяви бившият национален защитник.

Запитана от кой политически спектър ще бъде, Манолова не даде конкретен отговор, а посочи, че София е показала успешния модел – всички срещу едноличната власт и срещу модела „Борисов“. Тя недоумява какво значи лява и дясна кражба и какво отношение има това за начина, по който Борисов краде парите на хората и ги раздава на близките си фирми.

Според нея хората трябва да кажат кой е по-добрият модел и те дадат заявка за властта. Хората искат почтено и разумно управление, каза Мая Манолова и още веднъж подчерта, че хората трябва да покажат кое управление е по-добро и кое не. Така тя не даде конкретен отговор кой е по-добрият модел на управление – този на Орешарски или на Борисов.

Идват избори и ще има смяна на караула, даде заявка отново Манолова и заяви, че тя има план за излизане от кризата с коронавируса в 19 мерки.

Тя определи думите на премиера Бойко Борисов, че се молила да стане омбудсман, като израз на паник атака и посттравматично разстройство, продиктувано от коронавируса. „Господин Борисов, а вие как ме молихте да не се кандидатирам за кмет и какво ми обещавахте, за да не го правя? Борисов ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите“, каза още тя в отговор на думите на министър-председателя.

Как и къде са се срещали Борисов и Манолова не стана ясно – Манолова заяви само, че това били вече известни факти. Тя още няколко пъти повтори, че Борисов я е молил да не се кандидатира за кмет на столицата. „Не ме търсете във вашите задкулисни договорки, Борисов. Никога не съм участвала в задкулисни договорки. Аз може да съм правила грешки, но всичко е ясно, не участвам в уйдурми, заговори и договорки зад гърба на хората“, защити се Манолова и се закани, че ще участва в следващата политическа надпревара.

Тя отказа да коментира критиките на социалния министър Деница Сачева и запита дали според ретроградната Венера е нормално да има толкова много безработни.

На agencynews24@gmail.com, Информационна агенция News24sofia.eu очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации. Това съобщи...

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски материали с деца

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски...

Премиерът на Хаити подаде оставка

Министър-председателят на Хаити Ариел Хенри подаде оставка, съобщава "Ройтерс"....

Доклад на ОССЕ: Хиляди украинци са незаконно задържани от Русия

Незаконното задържане на цивилни украинци в окупираните от Русия...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Северна Корея изстреля балистични ракети край източното си крайбрежие

Северна Корея изстреля няколко балистични ракети към морето край източното...

Двама са задържани в Стамболийски след стрелба с газов пистолет от кола

Двама криминално проявени мъже са задържани заради стрелба във...

ПП-ДБ: Причината за новите избори е Делян Пеевски

"Решението да отидем на нови избори, беше на Делян...

Първо в News24sofia.eu! Наркоманката Диона се появи в Софийския районен съд (СНИМКИ/ВИДЕО)

Делото срещу поп фолк певицата ще започне на 4 юни, като тогава ще бъдат разпитати вещите лица, изготвили експертизата за наличието на кокаин в кръвта й

Хаменей похвали иранската армия за удара срещу Израел

Върховният лидер на Иран Али Хаменей благодари на въоръжените...

Пет ракети изстреляни от Ирак към американската военна база в Сирия

Най-малко пет ракети са били изстреляни в неделя от...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img