Възраждане заподозря, че Петков договорил членството на РСМ в ЕС срещу американски газ

Views 42867
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов атакува посещението на премиера Кирил Петков в САЩ. Газовият проблем е създаден от политиките на българското правителството, обяви от трибуната той. Защо толкова рязко се е наложило пътуването на Петков, недоумява Костадинов. Поканен или привикан в САЩ е Кирил Петков, пита той. Нивото на срещите му било изключително ниско, според него.

„Възраждане“ заподозряха друга цел на посещението, а не газовата криза. Според Костадинов става въпрос за инструктаж за Македония. Костадинов е убеден, че е обсъдена схемата, че ако пуснем Македония в ЕС, ще получим евтин газ и това е договаряно в САЩ. Плащаме данък газ или данък петрол заради българските управляващи, категоричен бе лидерът на „Възраждане“.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Камиони се събрали на Тракия на входа за София, но били отпратени от организаторите на протеста

Въпреки че от протестния щаб на превозвачите снощи съобщиха, че днес няма да има протест, превозвачи, които не са се чули това съобщение, отново излязоха на автомагистрала „Тракия“ на входа за София, съобщи БНТ. Организаторите на протеста ги пренасочили да се връщат обратно към нормалната си работа. Те потвърдили, че […]