Цистерна експлодира в района на Дунав мост – Русе

Екип на News24sofia.eu

Eдин човек е загинал

Views 17626
0 0
Снимка: БГНЕС

Цистерна експлодира в района на граничния пункт Дунав мост – Русе, информира Нова телевизия.

Инцидентът е станал на кръговото кръстовище преди пункта. Засегнати от взрива са няколко автомобила, намирали се в близост до цистерната. Цистерната е била в процес на пълнене с минерално масло, когато е станал взривът.

Огромното задръстване от товарния камиони е забавило пристигането на екипи на пожарна безопасност.

След инцидента няма опасност от екологично замърсяване.

По първоначална информация един човек е загинал.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Янев: Хартията измества важните проблеми на обществото

Фокусирането на депутатите върху промените в Изборния кодекс преместват фокуса от реално важните проблеми на гражданите като покачващите се цени на фона на предстоящата зима. Това заяви на брифинг в кулоарите на Народното събрание председателят на „Български възход“ Стефан Янев. „Гражданите очакват от нас, народните представители, да решаваме приоритетно въпросите […]