Световният ни шампион Карлос Насар е хванат пиян и дрогиран, той отрича пред NEWS24 информацията

Родният щангист твърди, че информацията не е вярна

Views 52833
0 0
Снимка: архив „Спорттал“

Световният шампион във вдигането на тежести Карлос Насар е задържан за 24 часа, след като е хванат от полицаи от Районно управление в Поморие през нощта между 27 и 28 юли, пише „Сега“.

18-годишният щангист е оказал съпротива на униформените, а след това пробата, която е дал за наркотици и алкохол, е била положителна. Регистрационните номера на неговия автомобил са свалени от полицията.

Сега националният ни отбор е на подготвителен лагер в Белмекен без присъствието на Насар. Треньорът Иван Иванов посочи въпросния инцидент като най-вероятна причина за отсъствието.

Положителната проба за наркотици означава, че допинг проверка в следващите месеци може също да даде положителен резултат и това може да доведе до евентуална дисквалификация на Насар.

Информационна агенция News24 потърси Карлос по телефона за коментар: „Който ме познава знае, че не пия и не се дрогирам. Не съм бил задържан. Пише, че се е случило в Поморие, а аз тогава бях в Червен бряг, след като бях на почивка в Свети влас. Отричам всички тези неща, че са се случили„.

Насар е с майка българка и баща ливанец. През 2021-а стана европейски вицешампион в Москва, а през декември се поздрави със световната титла в категория до 81 килограма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Латвия скъса няколко споразумения с Русия

Решение на Прибалтийската държава