След пътен инцидент в Пловдив: Жена е с опасност за живота

Екип на News24sofia.eu
Views 2148
0 0

Млада жена е била приета в болница с опасност за живота след пътен инцидент между селата Брягово и Искра. Това съобщиха от полицията.

По предварителни данни около 10.30 ч. в петък автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен автомобил, след което и двете превозни средства излезли извън платното.

В тежко състояние за оказване на медицинска помощ е откарана 26-годишната шофьорка на колата. Взета й е кръвна проба за химически анализ. Камионът управлявал 56-годишен мъж, няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Негов спътник е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение. Причините и обстоятелствата, довели до катастрофата, се разследват в РУ-Първомай.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Поредната жестокост: Мъж влачи с електрически скутер вързано куче

Полицията е открила труповете на едно куче и 8 малки