САМО В NEWS24sofia.eu! Шофьорът блъснал 10-годишно дете на бул. „Константин Величков“ пред медията ни: „Не я видях! Ромите ме нападнаха пред полицията“! (СНИМКИ/ВИДЕО)

От „Спешна помощ“ съобщиха пред News24sofia.eu, че линейка била извикана в 18:27 ч. и пристигнала на място за 6 минути. Била извикана и втора линейка – за шофьора

Views 14351
0 0
Снимка архив: Димитър Димитров, Информационна агенция News24sofia.eu

Не я видях! Ромите ме нападнаха пред полицията„. Това каза пред журналиста на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов – шофьорът блъснал 10-годишно дете на бул. „Константин Величков“ тази вечер след 19:00 ч.

От пресцентъра на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” съобщиха пред News24sofia.eu, че 10-годишното дете е откарано в болницата в тежко състояние. То е с политравма и е в кома.

По информация на близките, то не е преминавало на пешеходна пътека.

От „Спешна помощ“ съобщиха пред News24sofia.eu, че линейка била извикана в 18:27 ч. и пристигнала на място за 6 минути. Била извикана и втора линейка – за шофьора.

На мястото на инцидента са близки на момичето, има засилено полицейско присъствие.

Снимка архив: Димитър Димитров, Информационна агенция News24sofia.eu

Малко след 20:30 ч. пред сградата на „Пирогов”, се сърбаха близки и роднини на 10-годишното момиче. Голяма част от дошлите пред лечебното заведение роми бяха агресивни към екипът на News24sofia.eu.

Не ме снимай, бе„, крещя една от ромките към криминалния ни журналист Тодор Стефанов.

Тя беше до мене плътно. В следващия момент той минава и я отнася„. Това каза Борис Димитров брат на 10-годишното момиче.

Той и мене за малко ме отнесе„, продължи Димитров.

На въпрос дали на мястото е имало пешеходна пътека той завърши: „Имаше спирка там. То всичко се вижда. Той я влачи по 300 метра„.

Снимка архив: Димитър Димитров, Информационна агенция News24sofia.eu

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

МВФ очаква поредна тежка година за световната икономика

Международният валутен фонд (МВФ) няма да влоши октомврийската си прогноза за растежа на световната икономика за тази година, която е на ниво от 2,7%. Това съобщи в четвъртък управляващият директор на МВФ Кристалина Георгиева, цитирана от „Ройтерс“. Ръководителят на фонда подчерта, че опасенията на някои експерти за скока на цените […]