Съпрузи загинаха при челна катастрофа край с. Микре

В произшествието е участвал и шеф на АПИ

Views 4013
0 0

Семейство загина при катастрофа на пътя София – Варна, съобщава Нова телевизия.

Тежкият пътен инцидент е станал в района на село Микре около 8.00 часа тази сутрин.

По предварителни данни са се ударили челно два леки автомобила.

В едната кола – с ловешка регистрация, са пътували 59-годишен мъж и 55-годишна жена. И двамата са загинали на място.

Зад волана на другия автомобил била 26-годишна жена. Тя е откарана за преглед в болницата в Ловеч без тежки наранявания.

По предварителна информация проф. Олег Асенов от Агенция „Пътна инфраструктура“ е бил е пътник в една от колите. Състоянието му е добро и няма наранявания. Загиналите при катастрофата не са от автомобила, в който се е возил проф. Асенов.

На място се извършва оглед, но пътят не е затворен за движение. Причините за катастрофата се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

50% от момчетата у нас ядат все още шамарчета

Физическото насилие е разпространено повече сред момчетата, то се прилага от майките на 51%, бащите – 50%, 29% от братя и сестри, 13% от други деца, 16.9% са сериозните форми на насилие. Изследването посочва позитивна тенденция – голям процент от родителите обсъждат спокойно проблема с децата си. Данните представи Ивайло […]