Катастрофа с кола и трамвай на булевард „Константин Величков“

Екип на News24sofia.eu

Инцидентът предизвика жестоко задръстване по оживен булевард

Views 1497
0 0
Снимка: „Фейсбук“

Лек автомобил на преклонна възраст застана на трамвайните релси пред преминаваща мотриса и бе пометен от нея като кегла за боулинг на столичния булевард „Константин Величков”, пише „Блиц“.

Тежкият инцидент стана на метри преди кръстовището с бул. „Ал. Стамболийски”. В този участък често колите се засичат една друга и препречват движението на трамваите.

Този път обаче на нахалния водач не му се размина и върху него се стовари многотонният жълт гигант.

За секунди на мястото се изсипаха три полицейски автомобила, които отцепиха движението. Произшествието предизвика километрична опашка от псуващи шофьори. В момента екип на „Пътна полиция” взима алкохолни проби от шофьора на блъснатия автомобил и ватмана.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Признаха двама за виновни за смъртта на дете, удавило се в басейн преди 11 години в „Златни пясъци“

Варненският окръжен съд призна за виновни Кирил Ябанджиев (53 г.) и Пламен Китипов (56 г.) за смъртта на 13-годишно германско момиче, удавило се в басейн в хотел в комплекс „Златни пясъци“. Трагичният инцидент се случи на 11 юли 2011 година. Детето бе засмукано от подовия сифон на басейна. Спасителят се […]