Иззеха 0,5 кг кокаин при спецакция на МВР в Дупница

News24sofia.eu

Наркотикът е открит в дома на 36-годишен мъж

Views 2775
0 0
Снимка:, Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров

При специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, криминалисти от ОД на МВР-Кюстендил и служители на РУ-Дупница иззеха 0,596 кг кокаин. Наркотикът е бил намерен в дома на 36-годишен мъж, съобщава БНТ.

Наркотичното вещество е било разпределено в две кутии. Направеният полеви наркотест показал, че това е кокаин. Стойността на наркотикът се оценява на около 350 000 лева.

Малко преди процесуалните действия 36-годишният мъж е установен да управлява автомобила си след употреба на наркотично вещество. Той е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ-Дупница.

По случая е образувано досъдебно производство за държане на високорисково наркотично вещество без надлежно разрешително и бързо полицейско производство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество.

Уведомена е и прокуратурата.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Манолова наруши „мълчанието на агнетата“ пред бензинова колонка

Докато хората си мълчат, управляващите си крадат