Иван Хиновски напуска ИТН

Views 10835
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Иван Хиновски обяви, че напуска партия „Има такъв народ“, съобщава bTV.

Той е бил депутат в предишното Народно събрание, а в момента е енергиен експерт на партията, отговорен за политиката им в този ресор.

Мотивите на Хиновски са, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това, посочва той.

Хиновски отбелязва, че предстои обсъждане на енергийната политика на България на Евроатлантическа конференция, на която като експерт той трябва да сподели постигнатото от правителството.

Независимо от моето намерение ще продължа да работя за реформите в българската енергетика, повишаване на енергийната сигурност на страната ни и преодоляването на енергийната бедност, уверява Хиновски.

Иван Хиновски е поредният член на ИТН, който решава да напусне партията през последните дни.

На 18 юни беше съобщено, че структурите на партия „Има такъв народ“ (ИТН) в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията.

Преди това Кирил Симеонов стана шестият депутат от „Има такъв народ“, който изрази несъгласие с политикатана изтегляне на министрите от правителството. Това по-рано направиха и Николай Радулов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов, а и министърът на спорта в оставка Радостин Васил.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

25 стотинки за литър бензин мина през Бюджетна комисия

Депутатите от комисията по бюджет и финанси приеха отстъпката за горивата от 25 стотинки за литър. Това стана с второто гласуване на актуализацията на държавния бюджет. В контекста на дебатите бившият енергиен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Делян Добрев оцени мярката за горивата като недостатъчна и зле таргетирана, Това, […]