Хаджигенов: Случката зад колоните не касае НСО по никакъв начин

Полицейското насилие е проблем, прокуратурата прикрива

Прочитания 9753
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

Полицейското насилие е огромен проблем, а прокуратурата не само прикрива извършителите, а и повдига обвинение на пострадалите. Това заяви заместник-председателят на ИБГНИ адвокат Николай Хаджигенов в студиото на БНТ.

Като адвокат той представлява пет от битите 11 младежи по време на миналогодишните протести.

По думите му някои е гледал записите и не е направил нищо. Това че под колоните на Министерски съвет се извършва престъпление не касае НСО по никакъв повод, посочи обаче Хаджигенов, като така се противопостави на тезата на ГЕРБ, че тези записи излизат едва сега, защото са били в НСО.

Както белият автобус не беше случаен и това не е случайно, това е нарочно„, коментира Хаджигенов.

Той изтъкна, че в полицейското насилие над миналогодишните протестите има изтезание и гавра. Полицейското насилие е садистична проява и тази перверзия събира в себе си много деяния. Полицейското насилие е само пикът му и ако не го спрем, някои ще умре накрая, предупреди Хаджигенов.

Според него главният прокурор няма да бъде изслушан, защото е долнопробен, примитивен и некомпетентен страхливец. Главният прокурор е длъжен да обясни какво е направила прокуратурата и защо на пострадалите им повдигат обвинение, настоя Хаджигенов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков удивен от приказките на КСНС на фона на задаващите се кризи

Кирил Петков е предал канадския си паспорт, както и сертификатът за гражданство на канадските власти заедно със заявлението за отказ от гражданство. В студиото на Нова телевизия самият Петков обясни още веднъж, че той дори не е подавал документи за това гражданство, а то е придобито по право покрай неговите

Read More »