Джамбазки: ВМРО няма общо със санкционираните от САЩ

Views 5336
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира комисията, която Европейският парламент ще изпрати в страната ни заради скандала със санкциите, наложени от САЩ срещу шестима българи.

Проверки не могат да се правят, моите уважения към европейските представители, но нямат правото, знанията да правят проверки„, каза той.

По думите му представителите от ЕП вече „са написали проверката и ще кажат това, което са си намислили„.

Джамбазки коментира, че сред санкционираните лица няма нито едно от ВМРО. А относно Петър Харалампиев той е категоричен: „освен човешки отношения той няма връзка с ВМРО. Не е бил член на ВМРО, не е издигнат от ВМРО и не е предложен от коалицията„.

Другият замесен в скандала със САЩ – Красимир Томов „има толкова връзка с ВМРО, колкото и Мустафа Карадайъ„, каза Джамбазки.

Той е бил главният секретар на Държавната агенция и няма отношение към партията на войводите, неговото назначаване е от царско време, доколкото си спомням, уточни Ангел Джамбазки.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Софи Димитрова

administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Определиха критериите за помощ на болниците в пандемията

Вече са готови критериите и методологията за помощ на болниците за справяне с пандемията. По тях лечебните заведения ще бъдат включени в проектното предложение на здравното министерство по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Мерки за справяне с пандемията“. Утре, 7 юни, критериите официално ще бъдат изпратени на лечебните

Read More »