Борисов влуден от „шегаджийките“ туристки до Сърница

Обстановката в детската градина е спокойна

Прочитания 169
0 0
Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов, снимка: „Дарик радио“

В момента обстановката в софийската детска градина е спокойна и искрено се надявам, че тестовете за коронавирус ще бъдат отрицателни. Ако бъдат отрицателни – детската градина ще работи.

В това увери кметът на София Йорданка Фандъкова по време на днешното присъствено заседанието на Министерския съвет.

Фандъкова заяви, че не е разследващ орган, за да каже дали учителките са били в Сърница или не, но според нея директорката на детската градина е ,реагирала адекватно.

Според премиера Бойко Борисов обаче тези шеги, ако са шеги и ако са такива шегаджийки (учителките от детската градина – б.р.), не са хубави.

Накрая ще ви правим сметката – толкова усилия, лаборанти и тестове“, каза Борисов, който се надява пробите да не са положителни. „Това ме влуди, че има хора, които с тази тема могат да се шегуват по този начин„, каза още министър-председателят.

По думите на премиера час и нещо умували с щаба и взели решение да удължат извънредната епидемична обстановка до края на юни.

Генерал Мутафчийски го няма, защото има занятия в Шабла и на нос Емине„, каза Борисов, за да няма отново коментари, че го е скрил.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

SMS-си на кирилица Борисов не изпраща - телефончето му е десетгодишно

Не е възможно някой да е получавал SMS на кирилица от мен, моят телефон няма такива функции. Това заяви премиерът Бойко Борисов в коментара си преди днешното заседание на Министерски съвет. Така той отговори, макар и не конкретно и без да посочва имена, на поредната публикация на бизнесмена Васил Божков […]