Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Борисов обмисля вариант да се оттегли от властта (ВИДЕО)

Снимка/източник: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е готов по всяко време да си тръгне и заради него по никакъв начин не иска да има напрежение. Аз не съм Радев да се радвам, когато хората се бият по улиците и когато затварят кръстовища, заяви министър-председателят по време на Националната пресконферения на ГЕРБ.

Той ще предложи на коалиционните си партньори дали да си тръгне и да остане само в партията, като остане самото правителство.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2835554960005889/

Много разговори с Каракачанов и Симеонов. Надявам се да намерим варианти. Ясен ли съм или не съм. Никога не съм ви подвел и за това ГЕРБ винаги печели изборите, даде да се разбере министър-председателят.

На места имало дерибей, ние ще продължим да старадаме и да ни се приписват грехове. Поел съм ангажимент, иначе още днес щях да кажа датата, на която да си подам оставката, категоричен бе премиерът.

Борисов не желае по никакъв начин държавата да бъде разединена и да е разединител.

Ние имаме коалиционно споразумение и с него трябва да изкараме мандата, даде да се разбере Борисов.

Аз съм убеден, че след като толкова много контрабандисти и олигарси им нарушихме комфорта и милиардите с фъстъците, агнешките главички и пилешките бутчета, изтъкна Бойко Борисов.

Той увери, че ГЕРБ с ДПС никога няма да направи коалиция. Борисов не знае дали Христо Иванов осъзнава, че връща на власт точно тези хора срещу, които се бори. Борисов обича хората, обича да са добре.

Тези, които ми правят профил, знаят, че съм добър човек. Аз съм най-проверяваният човек в държвата, категоричен бе той. Борисов усеща напрежение в обществото не заради много свършената работа, а заради исканото чувство за справедливост.

https://news24sofia.eu/2020/08/05/mnogo-sme-silni-sme-kategorichni-sa-gerb/

Най-лесно е да ни атакуват, че ние имаме отношение по избора на главен прокурорЕдинственото, което не направихме е, че не издигнахме кандидат от ГЕРБ за главен прокурор, отчете Борисов.

Не моя подпис стои под указа на президента Радев, а неговият подпис, даде да се разбере премиерът.

Ние не вярваме на Радев, но какъв ни е проблемът със служебното правителтво – никакъв, само че без Народно събрание не може да се обявява извънредно положение, не могат да се приемат закони, няма да има държавен бюджет за 2021 г., не могат да бъдат променени данъчните закони и други.

„Кои ни обвиняват?“, запита Борисов и помоли хората да не правят провокациите, защото не било хубаво.

Избрахме София Тех Парк, защото само за 10 години какво се направи – от едни казарми, сега Бош, представители на Световната банка. Какво могат да ни покажат нашите опоненти, запита Борисов.

Морето ни е най-чисто, да изброявам магистралите, сега ги блокират, но преди нас ги нямаше и нямаше какво да блокират. Сега могат да отидат да си играят с метрото и само след няколко дни ще пуснем още няколко спирки. Да имат какво да блокират, да имат какво да спират, иначе няма, отбеляза премиерът.

Когато била финансовата криза ГЕРБ успели не само да запазят държавата, но в последните три години да вдигнат БВП с милиарди на година. Ние се справихме най-добре и с пандемията с коронавируса и най-бързо и точно пуснахме хората, за да защитим здравето, да заработи икономиката, похвали се Борисов. За това и толкова много се заложило върху възнагражденията за хората на първа линия.

Много ви моля – не отговаряйте на провокациите. Те това целят – да се сбиете и да кажат после: „ето това са ГЕРБ“, помоли Борисов сподвижниците си.

Демократичните хора не ходят да плашат бебета и деца. Първо направиха това пред къщата на Фандъкова, а след това дойдоха и пред моята. Нека да им видим акъла на демократите – черни бесилки.

По време на изявлението на Борисов полицията изкара двама провокатори.

Продължаваме, обмисляме, ние сме за единството за нацията. Предстоят толкова тежки месеци, предупреди Борисов и бе изпратен с бурни възгласи: „Бойко, Бойко, Бойко!“

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия удари село в Донецка област – има жертви

В резултат на ракетна атака срещу село Удачное в Донецка...

Великобритания праща бомби с лазерно насочване в Украйна

Новият пакет военна помощ на Обединеното кралство за Украйна ще...

Путин разкри: Първата ми визита в чужбина ще е в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви в четвъртък намерението си да...

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации

Литва и Беларус си размениха обвинения за провокации. Това съобщи...

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски материали с деца

Двама младежи от Калипетрово са в ареста заради порнографски...

Премиерът на Хаити подаде оставка

Министър-председателят на Хаити Ариел Хенри подаде оставка, съобщава "Ройтерс"....

Доклад на ОССЕ: Хиляди украинци са незаконно задържани от Русия

Незаконното задържане на цивилни украинци в окупираните от Русия...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Полша предрича неизбежно поражение на Русия при атака срещу НАТО

Руска атака срещу НАТО неизбежно ще завърши с поражение...

16 млн. лв. получават земеделците за напояване за 2024 г.

16 млн. лева ще бъдат предоставени тази година на...

Новият пакет военна помощ на САЩ тръгва за Украйна до дни

Първите доставки на американска военна помощ, включително тактически ракети...

Проверяват връзвана ли е 104-годишна пациентка в болницата във Видин

Изпълнителна агенция "Медицински надзор" проверява извънредно проявено ли е...

Зеленски очерта 4 приоритета за Украйна на фронта

ПВО, артилерия, американската военна помощ и ATACMS

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img