Бареков занесе камъни и знаме пред централата на „Да, България“, но те не му отвориха

Прочитания 15913
0 0

Бившият евродепутат Николай Бареков и негови симпатизанти се събраха на протест пред централата на „Да, България„, съобщи bTV. Вчера той заяви, че ще търси лидера на „Да, България“ Христо Иванов, за да му зададе, „някои въпроси“.

Днес той направи опит да влезе в офиса на партията за повторен разговор, но не беше допуснат.

Бареков обвини партията в зависимост от Иво Прокопиев, а партията него – в зависимост от Делян Пеевски. Той изрази желание да подари българско знаме на политическата сила, но никой не му отвори в партийния офис.

След това пред сградата струпа камъни от местността „Буджака“ край Созопол, в която Иво Прокопиев има къща. През миналата седмица Бареков имаше акция и там, като обяви, че имотът ограничава достъпа до брега. Местната власт отрече това, а се появиха и съмнения, че политикът се е снимал пред грешната къща.

Симпатизантите на Бареков наблюдаваха цялата акция от отсрещния тротоар с еднакви цветни плакати в ръце.

Той пък беше посрещнат с пано с негов кадър, в който пече кебапчета за електората преди 6-години.

Припомняме, че на 11 август двадесетина души се събраха на протест пред имот на бизнесмена Иво Прокопиев в местността Буджака край Созопол.

Според Бареков, имотът, построен над скалите, спира достъпа до морския бряг и местността Райския залив. Протестът на бившия журналист и евродепутат е озаглавен: „Върнете Буджака на хората„.

Събраните от Бареков почти 20 души носят плакати с различни квалификации за бившия правосъден министър Христо Иванов, който преди месец поиска да плажува на плаж Росенец, но бе грубо отстранен от гардове на НСО.

Припомняме и че прокуратурата също установи нарушения при строителството в местността.

Репортерска проверка установи, че край имота на бизнесмена Иво Прокопиев е оставена пътека, която отвежда до морския бряг. В местността Буджака има 3 имота, които спират достъпа до морския бряг, но те се намират в северната част на зоната, каза кметът на Созопол Тихомир Янакиев.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Псевдополицай побърка цял Бургас, въртейки схеми за ало измами

Псевдополицай побърка цял Бургас, въртейки схеми за ало измами. Най-атакувани са стационарните телефонни постове на живеещите в комплексите „Славейков“, „Изгрев“ и „Лазур“, но не липсват обаждания и от Централна градска част и „Братя Миладинови“, съобщи ОДМВР-Бургас. Обаждането обикновено е от интелигентен и добре звучащ мъжки глас, представящ се за ръководен […]