Автомобил помете колоездач в Шумен

Екип на News24sofia.eu

Пострадалият почина в болница

Views 1306
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Жена блъсна с автомобила си колоездач в Шумен, информира БТА. Инцидентът е станал през изминалите почивни дни по пътя към село Мараш.

Шофьорката застигнала движещ се в посока към кв. „Дивдядово“ велосипедист и го блъснала с автомобила си. Пострадалият 79-годишен мъж бил транспортиран в болницата в тежко състояние с черепно-мозъчна травма и фрактури на ребра. Малко по-късно той починал.

Пробата за алкохол на водачката е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Борис Джонсън дразни Сунак с посещение в Киев

Бившият премиер има статут на герой в Украйна