В община Баните няма кандидати за кмет

Views 897
0 0

В община Баните няма кандидати за кмет за предстоящите частнични местни избори, съобщи БНР.

Смолянската община Баните е една от 10-те в страната, в които на 28-и февруари ще се проведат частични местни избори. От 19 януари Общинската избирателна комисия започна работа. Изготвят се списъци на имащите право на глас. Все още обаче няма кандидатури за поста.

До избори се стигна след внезапната смърт на кмета Милен Белчев, вследствие на усложнения от Covid-19, месец след кончината на брат му близнак Невен Белчев, също починал от заразата.

Временно изпълняващ длъжността кмет на Баните е Зорка Маджарова, която досега беше зам.-кмет на общината.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Опитите за влияние върху Комисията по досиетата - нито тайни, нито от вчера

Преди избори обикновено винаги се вадят темите за досиетата. Опитите за влияние върху комисията не са от вчера и не са тайни. Това заяви пред БНР председателят на комисията по досиетата Евтим Костадинов. Той обясни, че няма логично обяснение за редуцирането и подмяната на състава на Комисията, която с години работи с […]