ЦИК напомня на партиите да почистят след себе си, глобите са до 5000 лв.

Views 587
0 0
Снимка: БГНЕС

До 18 юли партиите и коалициите и инициативните комитети трябва да премахнат поставените от тях агитационни материали.

Припомняме, след редовните избори от 4 април 16 партии и коалиции бяха пресрочили задължението си в 7-дневен срок да премахнат сами агитационните си материали в София. Според Изборния кодекс санкции са от 1000 до 5000 лв.

От Централната избирателна комисия (ЦИК) трябва да обявят имената на избраните депутати не по-късно от 7 дни след изборния ден – на 18 юли, информират от ЦИК. Това е на основание чл. 300, ал. 2 от Изборния кодекс.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Освободиха бившия шеф на "Вътрешна сигурност" в МВР Стефчо Банков

Освободиха бившия директор на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР Стефчо Банков. Той е потвърдил пред БТА, но не е коментирал подробности. Уволнението му е от 8 юли, пише „24 часа“. На 28 май, със заповед на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, започна дисциплинарно производство срещу Банков. Причината е изказвания на Банков […]